KOMPLET HI-TEMP BUMPER UTEŽI 150KG/BARVNE PIKICE -10 kom - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

KOMPLET HI-TEMP BUMPER UTEŽI 150KG/BARVNE PIKICE -10 kom

588,97€ 541,86€

VELJA SAMO ZA OSEBNI PREVZEM

SET HI-TEMP BUMPER PLOŠČ 150KG/10 kom –  set olimpijskih hi-temp bumper plošč vam nudi najboljšo kombinacijo cene in kvalitete – to je zagotovo najugodnejša ponudba. Namenjen je komercialni uporabi v športnih klubih, kot zahtevnim uporabnikom za domači fitnes.

Struktura

Material: reciklirana guma

Srednji prstan: Nerjaveče jeklo

Premer ploče: 45 cm

Preme središčne odprtine: 50,4 mm

Karakteristike

Dizajnirano za komercialno uporabo,Trdnost (shA): 65-75

Predvidena število metov: 15000-30000

Set ploča
Teža
Kom
Skupaj
25kg2
50kg
20kg240kg
15kg230kg
10kg2
20kg
5kg210kg
SKUPAJ10 kom150kg

 

Crump bumper

Naši Crumb bumperi se proizvajajo iz izbrane stisnjene reciklirane gume. Pred vulkanizacijo bumperjev se odstranijo vse nečistoče iz reciklirane gume, kot so masti, olja, metali in podobno. Ta postopek dela razliko v končnem proizvodu. Zato naši Hi-temp bumperi nimajo neugodnega vonja ali ostankov metala, kar je pogosti pojav bumperjev na trgu.

Na crumb bumperjih nekaterih proizvajalcev je možno zaslediti neravnine, balone, bele madeže in zračne rokave, kar govori o prenizkem tlaku v procesu prešanja in prekratek čas vulkanizacije, končna posledica je kratek življenjski rok takšnega bumper plošče. V procesu proizvodnje naših bumperjev koristimo 200 tonsko vulkanizacijsko mašino, vsaka posamična plošča se vulkanizira 20 minut v zaprtem kalupu, zaposleni ne morejo samostojno skrajšati tega procesa. To nam daje sigurnost,  da je vsaka bumper plošča prešla kvaliteten proces vulkanizacije.

Po zaključeni proizvodnji, bumper plošče gredo skozi kontrolo kvalitete. Testirajo se na ponovitvenih metih z višine, kontrolita se trdota (hardness test – SHA), rigorozna kontrola nominalne teže in na koncu gredo skozi vizualni test kvalitete.

Prednost Hi-Temp bumperjev z barvnimi pikami je v dejstvu, da so pike vidnega kontrasta v različnih barvah (glede na težo) in odgovarjajo tradicionalnim barvam olimpijskih plošč, in omogočajo lažjo izbiro željene teže in fitnes tako naredijo bolj organiziran ter urejen.

Če želimo maksimalno zmanjšati odskakovanje uteži in povečati življensko dobo uteži, običajno tla prekrijemo z gumiranimi podlagami. Z več sloji te gumirane podlage se oblikujejo platforme za dvigovanje uteži, kar je najbolj kvalitetna rešitev za vsakodnevno profesionalno uporabo bumper uteži. Trajnost bumper plošč se lahko podaljša tudi s pravilnim koriščenjem. Potrebno je izobraziti uporabnike in preprečiti odmetavanje bumperjev z višine če to res ni potrenbo.

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …