Ergometrično sobno kolo KETTLER C12 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Ergometrično sobno kolo KETTLER C12

1.359,90€ 1.159,90€

Ergometrično sobno kolo Kettler Ergo C12 je paradni konj sobnih koles Kettler. Kettler Ergo C12 je kolo, ki ponuja nekaj več. Računalnik z mnogimi funkcijami pa vendar enostaven za upravljanje.

Sobno kolo Kettler Ergo C12 ima atraktiven design in ponuja veliko možnosti vadbe. Računalnik nudi zanimive programe za vadbo, med drugimi tudi na osnovi srčnega utripa.

Ergo C12 ima novi izboljšan Premium zaslon, ki je paradni konj med Kettler zasloni. Zaslon je zelo enostaven za uporabnika. Ponuja vam prostor za shanjevanje za 4 osebe + gost. Ves čas vadbe prikazuje obremenitev v Watih. Med vadbo bo računalnik vaš srečni utrip umestil v eno od petih con srčnega utripa. Vsaka cona je drugače obarvana.

Srčni utrip meri s pomočjo ročnega senzorja ali preko prsnega pasu (priložen). Sobno kolo ima veliko, udobno in ergonomsko oblikovano nastavljivo krmilo.

Ergo C12 ima indukcijsko zavoro in 400W obremenitve. Nova serija sobnih koles Ergo C ima možnost menjave sedeža, tako da lahko ustreza vsakemu uporabniku. Sedež lahko enostavno zamenjate brez orodja. Na voljo so sedeži z mehko peno ali 3d Gelom (dokup).

Specifikacije:

• barvni TFT zaslon 155 x 86 mm

• Sobno kolo ima priložen nosilec za tablični računalnik.

Sobno kolo Kettler Ergo C12 vas motivira za raznoliki in modernimi vadbami, kot so HIIT, IPN in trening izzivi.

• HIIT – pri teh treningih ne gre kako dolgo vadite, ampak kako. Trenirajte učinkoviteje in hitreje izgubljajte težo s HIIT. Ko dosežete določeno telesno pripravljenost, boste želeli intenzivnejši trening s High Intensity Interval Training (intervalni, visoko intenzivni trening) ali na kratko HIIT. Treniraje v visoko intenzivnih intervalih, ki jim sledijo aktivna obdobja umiritve. To izboljša vašo telesno pripravljenost dvakrat hitreje kot normalna kardio vadba. KETTLER naprave za intenziven trening ne ponujajo samo prave programske opreme za HIIT, ampak tudi pravo strojno opremo. Najboljša izvedba in preverjeno kvalitetni materiali, KETTLER je prava pot za trajen in korekten fitnes.

• IPN – osebni trener. IPN testni program, ki so ga razvili vodilni znanstveniki in kardiologi, analizira vašo telesno pripravljenost, sestavi vaš osebni in optimiziran program treninga, ki je osnova za učinkovito vadbo. To pomeni: hitrejša izguba maščob in hitrejše pridobivanje telesne pripravljenosti.

• KettMaps – Dodatna zabava za vašo KETTLER napravo. Uporabite KETTMaps da se povežete z vašo tablico ali pametnim telefonom, direktno z Bluetoothom ali preprosto s sprednjo kamero, da pretvorite vašo vadbo v hitrost. Izberite si svojo pot na spletu in pojdite!

Vadbene programe si lahko razširite tudi s programsko opremo Kettler World Tours 2.0

Več informacij
ŠIFRA ARTIKLA7689-900
PROIZVAJALECKettler
MODELNO LETO2017
GARANCIJA3 leta
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAsivo-bela
PRIKAZ RAČUNALNIKAizpis v vatih (W), merjenje časa, razdalje , hitrosti, poraba energije, srčni utrip
ZASLONergo TFT
PRIKAZ MOČI V WDa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor, prsni pas
ZDRUŽLJIVO S POLARJEMDa
ZGORNJA MEJA SRČNEGA UTRIPAoptični signal
POVPREČNA VREDNOST PRI KONCU TRENINGADa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA V FAZI UMIRJENOSTIDa
VADBA V CILJNIH CONAHDa
POMNILNIK ZA SHRANJEVANJE PROFILOV4+gost
PC PRIKLJUČEKBluetooth
SKUPNO ŠTEVILO VADBENIH PROGRAMOVS Kettler aplikacijo, 10
CILJNO NARAVNANA VADBA (FAT/FIT/MANUAL)Da
PROGRAMI KRMILJENI NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA2
INDIVIDUALNI PROGRAMI KRMILJENI NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPANe
ZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDa
ZAVORNI SISTEMindukcijski
PRENOS MOČIjermenski
KRMILJENJE MOČIodvisno ALI neodvisno od števila vrtljajev
TEŽA VZTRAJNIKA10 kg
OBMOČJE MOČI25-400W (v korakih po 5W)
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
NOSILNOST NAPRAVE150 kg
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)119x55x137 cm