VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Ergometrično sobno kolo Kettler Ergo S

1.990,00€ 1.639,00€

Ko se bližajo hladnejši meseci preprosto prestavite svojo kolesarsko progo v zaprte prostore. Ne glede na to, ali želite izgubiti nekaj dodatnih kilogramov ali izboljšati splošno telesno pripravljenost, lahko doživite popoln vadbeni užitek z zvezdo E-serije. Najsodobnejša tehnologija ergometrov omogoča nadzorovano in izredno natančno vadbo prav tako pa lahko telesno aktivnost s pomočjo aplikacije za pametne telefone beležite in ovrednotite.

kettler ergo s  www.sportnaoprema.si
Ergometrično sobno kolo Kettler Ergo S je kolo, ki ponuja nekaj več.. Zahvaljujoč S-FIT tehnologiji lahko vse funkcije nadziramo preko pametnega telefona ali tablice (iOS ali Android). Poleg tega se lahko povežete s Kettler Fitness Community.

Stekleni zaslon s kapacitivnimi funkcijami na dotik, Bluetooth povezava s pametnim telefonom, zaslon za merjenje srčnega utripa in PC integriran zaslon za merjenje srčnega utripa ga naredi se bolj profesionalnega.

Ergo S uporablja novo tehnologijo S-Fit. Celoten obseg storitev se lahko uporablja samo s Smartphone – pametnimi telefoni in novo KETTLER aplikacijo. Novost sobnega kolesa je Bluetooth vmesnik za povezovanje z vašim pametnim telefonom (Smartphone) ter Bluetooth prsni pas.
kettler ergo s  www.sportnaoprema.si
Ergometrično sobno kolo ima indukcijski zavorni sistem v razponu moči od 25 – 400 Watt-ov. Teža vztrajnika je 10 kg.

S pomočjo programske opreme za usposabljanje lahko sodelujete v spletnih dirkah ter skupaj trenirate z ostalimi uporabniki. Veliko možnosti vadbe vam nudi aplikacija, ki deluje v povezavi z vašim pametnim telefonom.

Aplikacija vam ponuja tri različne načine vadbe:

• ZABAVNI način: postanite FIT skozi zabavo! Doživite učinkovito zabavo. Izberete obrok ali pijačo ter preprosto pokurite kalorije.

• STROKOVNI način: Ta stopnja ni samo za vrhunske športnike. Tukaj si lahko vedno ogledate vse podatke vadbe, srčni utrip, razdaljo, hitrost itd. Ta način vadbe vam omogoča bolj efektivno vadbo ter natančno analizo.

• IZZIV!: Postanite izzivalec in se preizskusite na realnih poteh ter različnih izzivih. Zahvaljujoč aplikaciji lahko svojo uspešnost preizkušate na različnih poteh. preizkusite se lahko na treh različnih težavnih stopnjah.

kettler ergo s  www.sportnaoprema.si
S pomočjo aplikacij lahko vaš trening postane zabaven ter vas motivira. Vse svoje podatke lahko preko aplikacije delite tudi na vašem Facebook ali Twitter profilu.

KETTFIT je spletni portal znamke KETTLER za ljudi, ki želijo bolj osebni pristop k njihovi vadbi in telesni pripravljenosti. Izkušeni osebni trenerji vam na njihovi spletni strani nudijo pomoč, nasvete, razne trike in veščine. Tukaj lahko najdete vse informacije o izdelkih, vadbeni programski opremi in KETTLER aplikacijah.

Enostavna navigacija
S pomočjo vadbenega navigatorja lahko nastavite vadbo glede na vaš pripomoček. Na primer, ali iščete točno določen in učinkovit pripomoček za zmanjšanje telesne teže ali želite povečati vašo zmogljivost, katera pa ne bi dodatno obremenjevala vašo hrbtenico? Ti in mnogi drugi dejavniki so všteti v določene fitnes pripomočke, tako da so popolnoma ustrezni za vas.

• Kardiovaskularne vaje • Kardio • Izgorevanje maščob • Bodybuilding • Vzdržljivost
kettler ergo s  www.sportnaoprema.si
Sobno kolo ima horizontalno in vertikalno nastavitev sedeža, tako da si lahko uporabnik čimbolj nastavi položaj na sobnem kolesu.

Kettler polar pas www.sportnaorpema.si
Združljiv s POLAR ® merilcem srčnega utripa!
Sobno kolo KETTLER Ergo S že vključuje prsni pas za merjenje pulza.
Sobno kolo ima transportna kolesa za lažje prestavljanje po prostoru ter izravnavo višine.
Sobno kolo ima priložen Kettler-jev program World Tours 2.0.

 

 

kettler-logo www.sportnaoprema.si

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …