Sobno kolo Pro-Form TDF 5.0 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Sobno kolo Pro-Form TDF 5.0

Ni na zalogi

Vrhunsko sobno kolo Pro-Form TDF Pro 5.0, ki daje občutek realnega kolesarjenja. Sobno kolo se med treningom spušča in dviguje in s tem simulira kolesarjenje zunaj. S pomočjo iFit programske opreme se boste lahko pomreili v dirki okoli Francije – Tour de France ali boste odvozili vam najljubšo progo.

Sobno kolo ima 10″ Smart HD na dotik občutljiv zaslon na katerem boste lahko med vožnjo gledali realno progo. Na zaslonu se vam prikazuje hitrost, čas, poraba kalorij, srčni utrip.

Sobno kolo Pro-Form TDF Pro 5.0 je združljiv z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko.Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Steza nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite. Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 10″ zaslonu.

NOVOST – Sobno kolo s 20% nagibom in 20% spustom vam daje pravo kolesarsko izkušnjo. Sobno kolo se med samim treningom dviguje in spušča in na ta način simulira klance in spuste.

Intenzivnost treninga se prikazuje v Wattih. Sobno kolo ima tihi magnetni vztrajnik. S ergonomsko oblikovanim krmilom boste lahko dlje časa trenirali. Krmilo je tudi horizontalno in vertikalno nastavljivo. Sobno kolo enostavno premikate, saj ima kolesa za premikanje. Da boste med treningom potešili žejo ima sobno kolo dva nosilca za steklenice.

Več informacij
ŠIFRA ARTIKLAPFEVEX71916
PROIZVAJALECIcon – ProForm
GARANCIJA2 leti
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAčrna
PRIKAZ RAČUNALNIKArazdalje , hitrosti, poraba energije, skupni kilometri, srčni utrip
MERJENJE SRČNEGA UTRIPABluetooth prsni pas (ni priložen)
ZDRUŽLJIVO S POLARJEMNe
ZGORNJA MEJA SRČNEGA UTRIPAoptični signal
POVPREČNA VREDNOST PRI KONCU TRENINGADa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA V FAZI UMIRJENOSTIDa
VADBA V CILJNIH CONAHDa
CILJNO NARAVNANA VADBA (FAT/FIT/MANUAL)Ne
ZAVORNI SISTEMmagnetni (krmiljen z motorjem)
ZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDa
PRENOS MOČIjermenski
TEŽA VZTRAJNIKA9 kg
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
NASTAVITEV VIŠINE SEDEŽA68-94 cm
HITRA NASTAVITEV VIŠINE SEDEŽADa
HORIZONTALNA NASTAVITEV SEDEŽADa
NIŽJI PRISTOPNe
KRMILOtriatlonsko krmilo nastavljivo po višini in razdalji
SAMO-IZRAVNALNI PEDALI S PASKIDa
NOSILNOST NAPRAVE125 kg
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)163 x 64 x 143 cm