IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 152 – 305 cm – za montažo v tla s pomočjo betona – zbiramo prednaročila, dobava april 2024

in stock
Šifra: LEK24-180G Kategoriji: ,

999,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 26,60 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 26,60 €
Odplačati želim čim prej
6 x 182,86 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 182,86 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 152 – 305 cm


IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 152 – 305 cm je zasnovan z mislijo na resnične košarkarske navdušence, ki želijo svojo igro dvigniti na profesionalno raven. Ta visokokakovostni košarkarski sistem je idealen za uporabo na domačih dvoriščih, v šolah, parkih in drugih zunanjih javnih prostorih, kjer je košarka srce športnih aktivnosti.

Z nastavljivo višino od 152 cm do 305 cm, koš omogoča prilagoditev potrebam igralcev vseh starosti in višin. Ta funkcija je ključnega pomena za mlajše igralce, ki rastejo in razvijajo svoje košarkarske spretnosti, saj jim omogoča, da koš prilagodijo svoji višini in tako izboljšajo tehniko metanja.

Odbojni obroč s premerom 45 cm je robusten in zasnovan tako, da prenese intenzivno uporabo ter zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost. To je bistvenega pomena za košarkarske igrišča, kjer se igra intenzivno in pogosto.

Tabla koša, dimenzij 180 x 105 cm, izdelana iz nerazbijajočega kaljenega stekla, ki ni le izjemno vzdržljiv, ampak tudi zagotavlja čisto in jasno površino za igro. Kaljeno steklo daje košu profesionalni videz in občutek, hkrati pa zagotavlja odlično vidljivost in natančnost pri metih na koš.

Steber koša, izdelan iz trdnega kvadratnega jekla, košu daje neprekosljivo stabilnost in varnost med igro. Ustvarjen je z namenom, da se pritrdi v tla tako, da se ga zlije z betonom. Podaljšek zadnjega dela, dolg 1,8 m, omogoča igralcem, da izvajajo igro pod košem brez omejitev, kar je ključnega pomena za razvoj napadalnih in obrambnih veščin.

Koš odraža kakovost in trajnost, ki jo prinaša na igrišče. Ni le naložba v vaš dom ali športno objekt, ampak tudi v razvoj košarkarskih sposobnosti igralcev, ki ga bodo uporabljali.

IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 152 – 305 cm je več kot le košarkarski koš; je orodje za izboljšanje, prostor za zabavo in središče športnih aktivnosti za skupnost. Z njegovo pomočjo lahko razvijete svoje košarkarske sposobnosti, organizirate prijateljske tekme in turnirje ter ustvarite nepozabne trenutke športnega duha in druženja. Ne glede na vaše košarkarske cilje ali spretnosti, Legoni IN GROUND zagotavlja profesionalno in trajno rešitev za vse, ki ljubijo košarko.


Ključne Lastnosti

  • Način pritrditve: Steber je zasnovan tako, da se ga pritrdi z zalitjem z betonom.
  • Prilagodljiva Višina Obroča: Od 152 cm do 305 cm, omogoča uporabo za različne starostne skupine in višine igralcev.
  • Vzmetni Odbojni Obroč s Premerom 45 cm: Premer odbojnega obroča znaša 45 cm, vzmetni mehanizem pa zagotavlja realistično odbojnost in dodatno vzdržljivost.
  • Material Table: Izdelana iz odpornega kaljenega stekla, kar omogoča odlično vidljivost in dolgotrajno uporabo.
  • Steber Koša: Izdelan iz širokega kvadratnega stebra s stranico 152×152 mm, kar košu daje izjemno trdnost in stabilnost.
  • Podaljšek Zadnjega Dela: Dolg 1,8 m, izboljšuje prostor za igro pod obročem in omogoča večjo svobodo pri izvedbi košarkarskih vaj.

Tehnični podatki

  • Dimenzije table: 180 x 105 cm
  • Višina koša: 152 – 305 cm
  • Premer obroča: 45 cm
  • Mrežica priložena!

 

Dodatne informacije

Teža 50 kg