IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 235 – 305 cm – za montažo v tla s pomočjo betona – zbiramo prednaročila, dobava april 2024

in stock
Šifra: LEK24-152G Kategoriji: ,

599,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,95 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 15,95 €
Odplačati želim čim prej
3 x 216,86 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 216,86 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 235 – 305 cm


IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 235 – 305 cm je vrhunec košarkarske opreme, namenjene vsem, ki si želijo prave profesionalne košarkarske izkušnje doma ali na javnem igrišču. Ta izjemno vzdržljiv koš je zasnovan za montažo v tla, kar zagotavlja izredno stabilnost in dolgotrajno uporabo, ne glede na vremenske razmere ali intenzivnost igre.

Z možnostjo nastavitve višine od 235 cm do 305 cm je ta košarkarski sistem popolnoma prilagodljiv in primeren za igralce vseh starostnih skupin in spretnostnih ravni. Od mladih začetnikov, ki šele spoznavajo čare košarke, do izkušenih igralcev, ki želijo izpiliti svoje veščine, ta koš omogoča prilagoditev višine obroča glede na potrebe in želje uporabnika.

Odbojni obroč s premerom 45 cm je opremljen z vzmetnim mehanizmom, ki igralcem omogoča realistično izkušnjo metanja na koš, hkrati pa zagotavlja, da bo koš zdržal intenzivno uporabo. Tabla koša meri 180 x 105 cm in je izdelan iz nedrobljivega kaljenega stekla, kar ne samo da prispeva k estetiki koša, ampak tudi zagotavlja njegovo trajnost in odpornost proti udarcem.

Steber koša s kvadratnim presekom 152×152 mm daje celotni konstrukciji izjemno trdnost in stabilnost, kar je še posebej pomembno pri intenzivni igri. Koš odraža visoko kakovost materialov in premišljeno oblikovanje, ki skupaj zagotavljata neprimerljivo košarkarsko izkušnjo.

IN GROUND Prostostoječi Košarkarski Koš 235 – 305 cm ni le športna oprema; je investicija v vašo strast do košarke, ki vam bo omogočila, da svoje spretnosti dvignete na višjo raven. Ne glede na to, ali gre za trening ali zabavno igro s prijatelji, ta košarkarski koš prinaša profesionalnost neposredno na vaše dvorišče.


Ključne Lastnosti

  • Način pritrditve: Steber je zasnovan tako, da se ga pritrdi z zalitjem z betonom.
  • Prilagodljiva Višina Obroča: Od 235 cm do 305 cm, omogoča uporabo za različne starostne skupine in višine igralcev.
  • Vzmetni Odbojni Obroč s Premerom 45 cm: Premer odbojnega obroča znaša 45 cm, vzmetni mehanizem pa zagotavlja realistično odbojnost in dodatno vzdržljivost.
  • Material Table: Izdelana iz odpornega kaljenega stekla, kar omogoča odlično vidljivost in dolgotrajno uporabo.
  • Steber Koša: Izdelan iz širokega kvadratnega stebra s stranico 152×152 mm, kar košu daje izjemno trdnost in stabilnost.
  • Podaljšek Zadnjega Dela: Dolg 1,8 m, izboljšuje prostor za igro pod obročem in omogoča večjo svobodo pri izvedbi košarkarskih vaj.

Tehnični podatki

  • Dimenzije table: 180 x 105 cm
  • Višina koša: 235 – 305 cm
  • Premer obroča: 45 cm
  • Mrežica priložena!

 

Dodatne informacije

Teža 50 kg