SPORT LAVIT KONJSKI BALZAM z dvofaznim regeneracijskim učinkom

in stock

9,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Sport Lavit konjski balzam je športni osvežilec z dvofaznim regeneracijskim učinkom. S svojimi izbranimi sestavinami po nanosu na kožo, učinkovito hladi podkožno tkivo, z nežnim masažnim vtiranjem pa kožo hkrati osveži. Izredno primeren in  priporočljiv je za uporabo pred in po telesni vadbi. Pred vadbo mišice pripravi na napor, po vadbi pa jih primerno ohladi in prekrvavi in tako prepreči prekomerne, neprijetne učinke mlečne kisline na mišična tkiva.

Izkušnje so nam pokazale, da balzam obožujejo tako športniki, kot tudi tisti, ki potrebujejo dodatno stimulacijo krvnega obtoka zaradi različnih težav. Priporočljiv je tudi za tiste, ki želijo pospešiti prekrvavitev v tistih delih telesa, ki so zaradi narave dela ali delovanja prisiljeni v držo, ki prekrvavitev zaustavlja (sedenje, klečanje, čepenje, stanje,…).

Športna osvežitev:

– neguje kožo,
– dermatološko testirano,
– primeren za uporabo po telesni vadbi,
– učinkovito se ohladi po nanosu in segreje po masaži.

Balzam je nežen do kože in je dermatološko testiran, dermatest® ocena zelo dober:

– brez parabenov
– brez silikona
– brez parafinov
– z naravnimi dišavami

Kako ga uporabljamo:

Sport Lavit konjski balzam nanesite na prizadeta oz. željena mesta in ga nežno vmasirajte. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži, nikakor pa ne na poškodovani – ranjeni koži in odprtih ranah. Nanašate ga lahko večkrat dnevno. Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let.

Količina: 150ml

Sestavine:

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CAMPHOR, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, MENTHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, METHYL SALICYLATE, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY), LEAF OIL, LIMONENE, ESCULIN, CI 42090, CI 19140

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg