Akcija!

Nogavice Compressport Pro Racing Sock V4.0 Run High – VEČ BARV

in stock

15,3018,00

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Nogavice Compressport Pro Racing Sock V4.0 Run High

Nove generacije nogavic za tek ponujajo vrhunsko udobje, preprečujejo žulje in zagotavljajo optimalno prezračevanje med vsemi teki.

Tekmovalne zmogljivosti se razvijajo, enako pa tudi nogavice za tek. Za popolnoma novo generacijo najbolj prodajanih Pro Racing Socks Run so vprašali Compressport tekače, kaj natančno imajo radi, potrebujejo in želijo. Rezultat je nogavica za tek, ki je posebej zasnovana za optimalno zračnost in preprečevanje žuljev med tekom proti vašemu naslednjemu najboljšemu rezultatu. Tehnično tkanje je lahko in prezračevano, hitro vpija vlago, tako da ostanejo vaša stopala sveža in suha, tudi v toplejših razmerah. Popolnoma nova, širša škatla za prste ponuja bolj ergonomsko prileganje in izboljšano propriocepcijo, omogoča, da se prsti intuitivno oprijemajo pristanka za naraven in tekoč korak. Lahko pletenje okoli gležnja ponuja ciljno podporo pri pospeševanju, medtem ko podloga iz frotirja na velikem prstu preprečuje črnjenje nohtov pri daljših tekih. Srednja podpora loka povečuje mikrocirkulacijo in preprečuje, da bi se tkanina zvijala in prepogibala, kar vas ščiti pred bolečimi žulji in draženjem. Nad Ahilovo tetivo dodajata zaščito in podporo dve vrsti 3D pikic. Obdajajo jih vrstice popolnoma novih Flat pikic za dodatno prezračevanje. Podplat ima vzorec 3D pikic (75%) in Flat pikic (25%), ki blažijo udarce in nudijo dodaten oprijem in prezračevanje, hkrati pa lahka mikrostimulacija pomaga povečati venski pretok in odložiti utrujenost med naraščajočimi kilometri. Višina je nižja kot pri modelih za pohodništvo in kolesarjenje, prileganje in tehnologije pa so posebej zasnovane za zahteve cestnega teka. Ergonomska zanka na zadnji strani dodaja dotik udobja in stila, in če pozabite, za kakšno aktivnost gre, je disciplina diskretno vezena na notranji strani. Eleganten dizajn te visokotehnološke nogavice je zvest našemu DNK zmogljivosti, tako da je vaša naloga, da se odpravite na cesto s hitrostjo, udobjem in slogom.

Lastnosti: 

  • Različne debeline pikic za ciljno zaščito na ključnih območjih in dodatno prezračevanje ter oprijem stopala v čevlju.
  • Lahka, zelo prezračena tkanina zagotavlja, da se znoj in vlaga hitro odstranita, tako da ostanejo stopala sveža in suha.
  • Preprečevanje žuljev zaradi ergonomskega prileganja, tesnega loka stopala in podloge iz frotirja na velikem prstu.

 

Nogavice so na voljo v štirih različnih velikostih glede dolžino stopala:

  • T1 – 35-38
  • T2 – 39-41
  • T3 – 42-44
  • T4 – 45-47

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

Compressport

Barva

, , , , , , ,

Velikost

, , ,