66FIT REFLEKSNA ŽOGICA - TRDA - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

66FIT REFLEKSNA ŽOGICA – TRDA

REFLEKSNA ŽOGICA je odličen samo-masažni pripomoček, ki deluje na principu akupunkturetrigger point terapije in masaže na predelih telesa, kjer to najbolj potrebujete. Bolečine in mišične napetosti pestijo marsikaterega posameznika, še posebej pa ovirajo športnike. Lahko so posledica poškodb ali zgolj vsakodnevnih aktivnosti in nepravilne drže. Z refleksno žogico lahko te neprijetnosti odpravite sami!

11,10€

REFLEKSNA ŽOGICA je odličen samo-masažni pripomoček, ki deluje na principu akupunkture, trigger point terapije in masaže na predelih telesa, kjer to najbolj potrebujete. Bolečine in mišične napetosti pestijo marsikaterega posameznika, še posebej pa ovirajo športnike. Lahko so posledica poškodb ali zgolj vsakodnevnih aktivnosti in nepravilne drže. Z refleksno žogico lahko te neprijetnosti odpravite sami!

Žogica je po celotni površini pokrita z bodicami iz gume, ki masirajo kožo in s tem stimulirajo krvni obtok, olajšajo bolečino, sprostijo mišično napetost in razgibajo sklepe. Poljubno lahko izbirate pritisk, s katerim boste žogico pritisnili ob prizadeto območje ali z njo zaokrožili po večjem področju telesa.

Trda refleksna žogica www.sportnaoprema.siLASTNOSTI IZDELKA:
– lahko se uporablja za masažo ali krepitev (stiskanje žogice v dlani)
– trdota žogice: trda,
– velikost žogice je 10 cm,
– ponudba vsebuje eno 66fit refleksno žogico.

 

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …