GRID FOAM ROLLER BARVEN – MASAŽNI VALJ -roza-modra-vijolična - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

GRID FOAM ROLLER BARVEN – MASAŽNI VALJ -roza-modra-vijolična

Ni na zalogi

Grid Roller je vsestranski in po uporabi zelo podoben EVA penastim valjčkom, vendar nekoliko trši. Konstrukcija valjčka je izdelana iz čvrste 13 cm široke PVC cevi preko katere je nanešena slojevita spužvasta pena debeline 1cm. Glavna prednost izbranega valja je, da si lahko učinkovito masirate tudi globlje mišice, kar je zelo pomembno pri rehabilitaciji po poškodbi mišice.

Mnogi terapevti in trenerji svojim strankam priporočajo Grid rolerje za trening in masažo, prav zaradi učinka, ki ga dajejo na mišico; povečanje cirkulacije krvi, povečanje prožnosti mišice itd.

Mehko vezivno tkivo, ki se nahaja pod kožo povezuje mišice, živce, žlice. Zaradi premalo vadbe oziroma raztezanja, se lahko to tkivo zlepi skupaj, kar se izraža v omejenem mišičnem gibanju ter zmanjšanju prožnosti in obsega gibanja. Rezultat masaže z krožnim penastim valjem je mehčanje ter sprostitev prostora med kožo, mišico ter kostjo. Ta sprostitev lajša bolečine v mišicah in sklepih ter povečujejo možnost gibanja. Masažni valji so ugodni in z njimi lahko masirate skoraj vse mišice telesa.

Dimenzije:
Dolžina: 33,5 cm
Premer: 14 cm
Barva: večbarven  ROZA-MODRA- VIJOLIČNA

  • masažni valjček www.sportnaoprema.si

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …