Akcija!

Harbinger Ergo Grip Strength System – pripomoček za trening moči oprijema

in stock

21,52

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Harbinger Ergo Grip Strength System: Povišajte svoje treninge za moč prijema


Predstavljamo vam Harbinger Ergo Grip Strength System, prelomnico na področju treninga moči rok in prstov. Ta sistem je skrbno zasnovan tako za začetnike kot za profesionalce in predstavlja vrhunec ergonomske zasnove in postopnega upora, kar zagotavlja hitro razvijanje moči v rokah in prstih.


Ključne značilnosti Harbinger Ergo Grip Strength System:

  1. Postopni nivoji upora: Komplet vsebuje tri različne ojačevalce prijema, od katerih vsak ponuja drugačen nivo upora – približno 9, 18 in 27 kilogramov. To uporabnikom omogoča postopno izzivanje, kar zagotavlja stalne pridobitve moči.
  2. Ergonomska zasnova: Edinstvena oblika v obliki krofa zagotavlja združljivost z širokim razponom velikosti rok in je primerna tako za moške kot za ženske.
  3. Trajna silikonska konstrukcija: Izdelani iz kakovostnega, nedrsečega silikona, ti prijemi obljubljajo udobje in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali ste plezalec, dvigovalec uteži ali glasbenik, je Harbinger Ergo Grip Strength System vaše orodje za vrhunsko moč prijema.
  4. Prenosnost in enostavno vzdrževanje: Lahki in kompaktni, ti prijemi so popolni za trening na poti. Poleg tega jih je mogoče enostavno čistiti!

Zakaj izbrati Harbinger Ergo Grip Strength System?

  • Vsestranskost: Primeren za številne uporabnike, od športnikov do glasbenikov.
  • Zagotovljena kakovost: Prihaja od Harbingerja, zaupanja vrednega imena v fitnes industriji, kakovost je zagotovljena.
  • Hitri rezultati: Sistem postopnega upora zagotavlja hitre in opazne izboljšave v moči prijema.

V današnjem konkurenčnem svetu vsaka prednost šteje. Ne glede na to, ali plezate po gori, dvigujete težke uteži ali igrate glasbeni instrument, vaša moč prijema igra ključno vlogo v vaši predstavi. Ne dovolite, da vas šibki prijemi zadržujejo. Vložite v Harbinger Ergo Grip Strength System in občutite razliko.


Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

Harbinger