Akcija!

The TriggerPoint GRID X Ball™

in stock

19,95

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si

Opis

The TriggerPoint GRID X Ball je izjemno trdna 12,7 cm masažna žoga z posebnim GRID vzorcem in pomaga pri masaži mišic na težko dostopnih področjih, kot so ramena in boki. Za globinsko masažo tkiv ima GRID X Ball trdnejšo površino kot prvotna Grid Ball žoga, saj prenese večji pritisk in pomaga pri lajšanju bolečih v mišicah. Gre za pripomoček, ki združuje prednosti masažne žogice in penastega valja v enem za pomoč pri hitrejšem okrevanju s povečanjem pretoka krvi in kisika v mišice.

EKSTRA TRDA EVA PENA

Izjemno čvrsta EVA pena omogoča masažo globokih tkiv za lajšanje bolečih mišic in izboljšanje mobilnosti. Pena po večkratni uporabi ohrani obliko.

VZOREC GRID

GRID vzorec je zasnovan tako, da posnema občutek fiziterapevtskih rok in spodbuje pretok krvi in kisika v mišice. Grid X Ball je oblikovana s tremi različnimi vzorci površin, različne teksture stisnejo in sprostijo mišice, da spodbujajo pretok krvi in kisika za optimalno okrevanje.

Kompaktna velikost, prijazna do potovanja

Lahka in prenosna, masažna krogla GRID X cilja na mišice na težko dostopnih mestih za optimizacijo okrevanja. Je dovolj majhna, da se prilega vsaki športni torbi in je vrhunsko orodje za olajšanje bolečin na poti.

Lastnosti in prednosti:

– izjemno trdna EVA pena, namenjena za sproščanje,
– lahka za prenašanje, idealna za potovanja,
– GRID vzorec je zasnovan tako, da posnema občutek fiziterapevtskih rok in spodbuje pretok krvi in kisika v mišice,
– žogica doseže težko dosegljive predele telesa (boki, ramena, ..),
– pomaga zmanjševati bolečine in pospešiti okrevanje ter izboljšati prožnost mišice.