Akcija!

UNIVERSAL MASSAGE ROLLER SKLZ

in stock

17,94

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17,94

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Universal Massage Roller je povsem nov koncept masažnega valja, ki s svojo ergonomsko obliko in razgibano teksturo zagotavlja najboljšo stimulacijo prav vseh mišic. Njegova prednost se skriva v obliki s katero dosežemo vse dele telesa. Z dovolj veliko natančnostjo lahko začutite mišične vozliče, ki jih z valjčkanjem lahko razbijete podobno kot to počne vaš maser.

Še posebej učinkovit je za masažo hrbta in predela vratu.  Odporen material iz katerega je valj izdelan omogoča maksimalen pritisk na mišico, saj je kljub trdi strukturi dovolj prožen. Gre za izjemno kombinacijo gume, ki ob stiku s kožo daje prijeten občutek in ne drsi. Unikatna tekstura je zasnovana tako, da stimulira cirkulacijo in povečuje gibljivost.

V primerjavi z običajnim masažnim valjem je Universal Massage Roller manjši in z bolj gosto gumirano strukturo. Universal Massage Roller je povsem vodoodporen in enostaven za čiščenje.

Njegova glavna prednost je, da je povsem prenosen in ga imate pri roki, ko ga najbolj potrebujete, tj. pred in po treningu, da maksimalno zmanjšate čas regeneracije.

Dimenzije: 20 x 10 cm

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SKLZ