NASTAVLJIV VZMETNI KREPILEC ROK - 10 do 40 kg - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

NASTAVLJIV VZMETNI KREPILEC ROK – 10 do 40 kg

NASTAVLJIV VZMETNI KREPILEC ROK je najboljši športni pripomoček za povečanje moči v dlanizapestjupodlakti in prstih. Za raznolikost vadbe lahko povečamo obremenitev na krepilcu med 10 in 40 kg. Je idealna izbira za vse – ročne delavceglasbenike, predvsem pa športnike in pri športni rehabilitaciji.

Ni na zalogi

NASTAVLJIV VZMETNI KREPILEC ROK je najboljši športni pripomoček za povečanje moči v dlani, zapestju, podlakti in prstih. Za raznolikost vadbe lahko povečamo obremenitev na krepilcu med 10 in 40 kg. Je idealna izbira za vse – ročne delavce, glasbenike, predvsem pa športnike in pri športni rehabilitaciji.

Ta športni pripomoček je odličen za vse, ki želijo biti uspešnejši pri športih, pri katerih je moč dlani, zapestji in podlakti ključnega pomena. Pripomoček je poleg tega tudi nepogrešljiv pri športni rehabilitaciji, predvsem takrat, ko so vaje za vzdržljivost in moč rok del terapije. S povečanjem moči v dlani, zapestju, prstih in podlakti povečamo stabilnost mišic in preprečimo nadaljnje poškodbe.

Nastavljiv vzmetni krepilec www.sportnaoprema.siLASTNOSTI IZDELKA:
– z enostavnim zasukom gumba lahko nastavite obremenitev med 10 in 40 kg,
– oblikovan je tako, da ustreza vsem velikostim dlani,
– je dovolj majhen da ga lahko spravite v žep ali torbico,
– na voljo  v oranžni barvi.

 

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …