OPORNICA ZA RAMENA - Posture Flexi - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

OPORNICA ZA RAMENA – Posture Flexi

Ni na zalogi

Precizen izgled, udoben, a diskreten pripomoček. Lahko se ga nosi vsak dan; med tem ko ste ob računalniku, sedite na stolu, med ali po vadbi, na zabavi ali pomembnih podjetniških sestankih. Nastavljive naramnice omogočajo popolno prileganje telesu.

Flexi Posture www.sportnaoprema.siPosture Flexi daje ramam nežen opomin, da aktivirajo mišice za bolj naravno držo in pravilno razmerje med sprednjimi in zadnjimi mišicami. Zaradi nežnega raztegovanja prektoralnih mišic bo vaša drža bolj pokončna, tako bo izgledala bolj funkcionalna in mnogo bolj privlačna. Ravna drža pravtako poveča pretok kisika, saj je dihalna pot bolj odprta in dostopna.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se sredi dneva spomnili, da je vaša drža kriva in se takoj zravnali?

Na voljo v ČRNI ,BELI in PINK barvi!

Opornica za ramena www.sportnaoprema.si

Slaba drža je pogosto posledica raznih nesreč, lahko pa se razvije tudi iz slabih navad. To pa pomeni, da lahko na pravilno držo vplivamo zavestno, vendar na to velikokrat pozabimo. Karkoli počnemo lahko vpliva na našo držo. Ali se sploh zavedamo, da tudi 15 minut branja ali pisanja v slabem položaju preobremeni in utrudi mišice vratu, ramen in zgornjega dela hrbta?

Na voljo  samo v PINK barvi!

VELIKOSTI: , SM, ML,
PRI ODDAJI NAROČILA ,V OPOMBI OZNAČITE VELIKOST

Flexi Posture www.sportnaoprema.si