Tekalna steza Kettler Track S4 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Tekalna steza Kettler Track S4

989,90€

Tekalna steza Kettler Track S4 sodi med nove revolucionarne tekalne steze Kettler.

Kettler prvič uporablja energijske elemente pri tekalnih stezah. Na pokrov tekalne steze so nameščeni energijski elementi, ki ob teku vračajo udarec, tako tekaška steza postaja energijska steza.

Prednosti energijske steze:

1. Živahnejši, hitrejši in uspešnejši

Zahvaljujoč vrnitvenemu efektu, lahko na novih tekalnih stezah tečete hitreje in bolj dinamično. Poveča se aktivnost mišic, kar pomeni, da ciljno utrjujete mišice nog. Tek na energijskih stezah je še bolj učinkovit.

2.  Optimalna absorpcija vzmetenja in večja obstojnost

Energijski elementi imajo edinstveno strukturo in izjemno absorpcijsko zmogljivost, kar omogoča, da se material tekalne površine vedno vrne v prvotno stanje in ne postane krhki – tudi po več letih uporabe.

 3. Izjemno tiho delovanje

Tiho delovanje motorja pripomore k mirnemu delovanju, zaradi tega je steza zelo primerna za uporabo v stanovanju ali apartmajih.

4. Visoko zmogljivi motorji  – velike tekalne površine

Nove tekalne steze Kettler so opremljene z visokozmogljivimi in dolgotrajnimi motorji ter ponujajo dolge in široke tekalne površine.

5. Ergonomsko oblikovani krmilo

Krmilni elementi so lepo razporejeni. Vse tekalne steze Kettler so opremljene s stikali na strani krmila (+- tipke za dvig hitrosti) in senzorji za srčni utrip. Tako, da imate vse na dosegu rok.

6. Udobje med tekom

Kettler tekalne steze vam med tekom ponujajo udobje – vgrajeni ventilatorji vas ohladijo in z vgrajenimi zvočniki boste med vadbo poslušali vašo najljubšo glasbo. Vsaka tekalna steza je opremljena z nosilcem tabličnega računalnika ter ima na levi in desni strani prostor za odlaganje, tako da lahko odložite steklenico za vodo.

7. Nov kokpit – urejen kot še nikoli

Pregleden zaslon z različnimi tipkami in gumbi, tako da  boste enostavno preklapljali med različnimi funkcijami in vadbami.  Kettler je razvil različne prikaze zaslona, tako da lahko izbirate med  tremi različnimi prikazi.

Vse tekalne steze Kettler ponujajo BLUETOOTH povezavo, tako da lahko stezo enostavno razširite z različnimi vadbenimi programi.  Na vseh stezah lahko uporabljate Kettler aplikacijo KETTMAPS, s pomočjo katere lahko svojo vadbo razširite.

Tekalna steza Kettler Track S4 je visokokakovostna tekalna steza namenjena domači uporabi. Steza je opremljena z bogatim naborom funkcionalne in varnostne opreme, ki vključuje pregleden računalnik z osvetljenim LCD zaslonom. Steza ima 2.5 HP motor47 x 135 cm široko in dolgo tekalno površino.

Osvetljen LCD zaslon je velik 132 x 85 mm in prikazuje veliko koristnih informacij, vključno s hitrostjo, časom, razdaljo, srčnim utripom in porabljenimi kalorijami. Druge prednosti tekalne steze Kettler Track S4 so tih motor, senzorji za merjenje srčnega utripa na držalih, največja hitrost 18 km/h in kolesa za lažje premikanje po prostoru. Za zagotavljanje maksimalne varnosti, je tekalna stezaKettler S4 opremljena z varnostnim ključem, ki takoj zaustavi delovanje tekalnega traku ob morebitnih neprijetnostih.

 

ŠIFRA ARTIKLA7886-400
PROIZVAJALECKettler
GARANCIJA3 leta
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAsiva/črna/oranžna
PRIKAZ RAČUNALNIKAmerjenje časa, hitrosti, poraba energije, naklon tekalne površine v %, srčni utrip
MERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor
ZASLONLCD
ZDRUŽLJIVO S POLARJEMDa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA V FAZI UMIRJENOSTIDa
VADBA V CILJNIH CONAHDa
NAGIB STEZEDa
PROGRAMI KRMILJENI NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADa
FUNKCIJA OGREVANJA IN OHLAJANJADa
PROGRAM COUNT UP/COUNT DOWNDa
IZBIRA HITROSTIDa
IZBIRA NAKLONADa
ZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDa
PC PRIKLJUČEKBluetooth
MAKSIMALNA TRAJNA MOČ ELEKTROMOTORJA (KW/HP)2,5
SRS MOTORNA KONTROLANe
MINIMALNA IN MAKSIMALNA HITROST (V KM/H)0 – 18 km/h
NASTAVITEV STOPNJE NAKLONA0% – +12%, z motorjem
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)182 x 85,5 x 143,5 cm
DIMENZIJE ZLOŽENEGA IZDELKA (DXŠXV V CM)134,5 x 85,5 x 143,5 cm
NOSILNOST NAPRAVE130 kg
VARNOSTNI KLJUČEKDa
BLAŽILNI SISTEMDa
KOLESAsistem Easy Roller
NASTAVLJIVA VIŠINADa