AGILITY TRAINER PRO - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

AGILITY TRAINER PRO

149,90€

AGILITY TRAINER PRO združuje 10 unikatnih trapezodoidov, ki jih lahko postavljate poljubno v višino, krivino ali ravnino in na najbolj enostaven način pripravite profesionalen poligon za razvoj hitrosti in agilnosti vašega gibanja.

Spremenite prakso in prekinite navade traninga, s katerimi ne morete izboljšati vaših rezultatov. V trening uvedite novost, ki vam bo omogočila raznolik in učinkovit trening.

RAVNOTEŽJE, HITROST IN MOČ – VSE V ENEM

Z edinstvenim trapezodoidnim dizajnom, Agility Trainer Pro ponuja kar ostala oprema ne. Z enim pripomočkom oziroma 10-imi trapezodoidi lahko trenirate hitrost, moč in hitrost s simulacijo gibov, kot bi bili sredi vaše tekme. Ker se šport ne dogaja samo naravnost, mora biti tudi vaš trening primerno razgiban.

BODITE IZVIRNI IN NE UPOŠTEVAJTE PRAVIL

The Agility Trainer Pro lets vam omogoča, da ponovno oblikujete ukrivljene in zlomljene vzorce gibanja, ki se odvijajo v športu in vam pomagajo razviti vaša zaustavljanja, obrate in spremembe smeri. Omogoča vam dodajanje večstranske hitrosti in natančnega dela nog, ki lahko hitro spremenijo igro.

PRIMEREN ZA VSE VRSTE PODLAG

Vzdržljiv pripomoček, ki je primeren za uporabo na vseh podlagah, tako lesu in travi, saj Agility Trainer Pro ne zdrsi ali kako drugače prekine vaše vadbe. To je pripomoček, ki bi ga moral imeti vsak trener, ki čuti obveznost do športnika in njegovega dela nog.

LASTNOSTI IZDELKA

– Izboljšaj delo nog
– Zmanjšaj reakcijski čas ob spremembah gibanja in smeri
– Postavi si čisto svoj poligon z krivinami, visokimi ovirami ali ločenimi enotami
– Kakovostne in vzdržljive, primerne za vse podlage
– V kompletu 10 trapezodoidov z ročajem

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …