ELASTIČNI TRAKOVI - 3 kom - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

ELASTIČNI TRAKOVI – 3 kom

ELASTIČNI TRAKOVI so odlična izbira za ogrevanje in pripravo športnika na tekmovanje, najpogosteje pa se uporabljajo pri vadbi pilatesa in aerobike za povečanje intenzivnosti vadbe. Z njimi krepimo in izoblikujemo mišice, pripomorejo pa tudi k večji stabilnosti in gibljivosti celotnega telesa. Vadba z elastičnimi trakovi je podobna vadbi s klasičnimi utežmi, a je zaradi upora v obeh smereh vadbe in porazdelitve napora mišic efektivnejša.

19,90€

ELASTIČNI TRAKOVI – 3 kom s katerimi boste popestrili vašo telesno vadbo ter okrepili mišice zadnjice, stegen, trebuha, rok, prsi in hrbta.

ELASTIČNI TRAKOVI – 3 kom so odlična izbira za ogrevanje in pripravo športnika na tekmovanje. Najpogosteje pa se uporabljajo pri vadbi pilatesa in aerobike za povečanje intenzivnosti vadbe. Z njimi krepimo in izoblikujemo mišice, pripomorejo pa tudi k večji stabilnosti in gibljivosti celotnega telesa. Vadba z elastičnimi trakovi je podobna vadbi s klasičnimi utežmi, a je zaradi upora v obeh smereh vadbe in porazdelitve napora mišic efektivnejša.

elastični trakovi

PONUDBA VSEBUJE:
tri elastične trakove dolžine 150 cm,
– trakovi so različnih jakosti: lažje, srednje in težje,
– trakovi so rumene,zelene ,vijolične barve.

 

Redna vadba z elastičnimi trakovi ne bo le izoblikovala vašega telesa, temveč bo pozitivno vplivala tudi na vaš dihalni in srčno-žilni sistem ter izboljšala vašo držo, zato jo priporočamo vsem ljubiteljem športa.

Primer vadbe z elastičnimi trakovi si lahko ogledate na spodnjem posnetku:

 

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …