KNJIGA BASIC TRAINING FOR LIFE, MARINO BAŠIČ - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

KNJIGA BASIC TRAINING FOR LIFE, MARINO BAŠIČ

14,90€

KNJIGA BASIC TRAINING FOR LIFE, MARINO BAŠIČ: vsi imate sposobnost da naredite kar želite. Mogoče so nekatere stvari težke ampak niso nemogoče. Odstranite težko od nemogočega. Ne blokirajte vaših sposobnosti. Vsi imate želje in sanje ki jih želite doseči. Vsi želite več od tega kar trenutno imate in globoko v sebi veste, da lahko to dosežete. Pretvorite vaše želje v konkretne časovne cilje. To kar potrebujete je strategija da pridete do rezultata. V tej knjigi imate strategijo kako sebe spravite v vašo idealno formo.

Sestav “Basic Training for Life” je enostaven, prilagodljiv in se lahko izvaja dolgoročno brez slabih posledic. Z izvajanjem treninga “Basic Training for Life” boste izboljšali vaše zdravje, fizične sposobnosti in izgled. Izboljšala se bo tudi vaša samozavest, poslovno boste bolj uspešni in privatno bolj zadovoljni.

Na vas je samo da prevzamete akcijo in odgovornost. Nihče ni kriv za vaš neuspeh temveč zgolj vi. Prevzemite kontrolo nad vašim življenjem. Bodite predani in se posvetite pozornost temu kar je v knjigi. In dajte več. Vedno lahko daste več.

KNJIGA: BASIC TRAINING FOR LIFE, MARINO BAŠIČ :

Jezik: hrvaški