POWER WHEEL DELUXE - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

POWER WHEEL DELUXE

Športni pripomoček POWER WHEEL DELUXE je namenjen vsem športnim navdušencem, ki želijo stabilizirati in ojačati mišice celotnega telesa, razviti moč in ravnotežje in se s tem izogniti športnim poškodbam.

Kolo z ročicama Power Wheel Deluxe lahko uporabljate na nešteto različnih načinov – z dlanmi se oprimete ročic ali pa fiksirate stopala v za to oblikovana pedala ter pričnete z izvajanjem vaj za jedro telesatrebušne mišice, spodnji del hrbtaprsne mišicemišice rok in nog, …

44,90€

  • Power wheel deluxe www.sportnaoprema.si

Športni pripomoček POWER WHEEL DELUXE je namenjen vsem športnim navdušencem, ki želijo stabilizirati in ojačati mišice celotnega telesa, razviti moč in ravnotežje in se s tem izogniti športnim poškodbam.

Kolo z ročicama Power Wheel Deluxe lahko uporabljate na nešteto različnih načinov – z dlanmi se oprimete ročic ali pa fiksirate stopala v za to oblikovana pedala ter pričnete z izvajanjem vaj za jedro telesa, trebušne mišice, spodnji del hrbta, prsne mišice, mišice rok in nog, …

Primera vaj s Power Wheel Deluxe:

Vaja za začetnike: Spustite se na kolena, kot da bi se postavili na vse štiri ter se z rokami oprite na ročice. Počasi se spustite naprej tako da zravnate trup, nato pa napnite mišice in se vrnite v začetni položaj. Ta vaja je idealna za mišice trupa, predvsem pa trebušne, prsne, ramenske mišice in triceps.

Vaja za zadnjico: Lezite na hrbet ter fiksirajte stopala na pedali. Pomaknite pete proti zadnjici in obenem dvignite trup. S to vajo bo vaša zadnjica napeta v najkrajšem možnem času!

Izbirate lahko med bolj ali manj intenzivnimi vajami, zato je ta športni pripomoček idealna izbira tako za rekreativce kot vrhunske športnike.

Premer kolesa: 35 cm

  • power wheel deluxe www.sportnaoprema.si