SENČNIK ZA NA PLAŽO, RIBOLOV, PIKNIK 240 cm - Sport Brella - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SENČNIK ZA NA PLAŽO, RIBOLOV, PIKNIK 240 cm – Sport Brella

59,90€

VELIK SENČNIK ZA NA PLAŽO, RIBOLOV, PIKNIK premera 240 cm – Sport Brella je odličen velik senčnik za uživanje . Ne glede na to, ali ste na obrobju, na plaži ali se zabavate skoraj povsod, ni lažje, udobnejše ali učinkovitejše zaščite.

Vključuje torbo za shranjevanje in shranjevanje, 8 jeklenih kladiv, 3 vrvice za vrv (po 8 kilogramov)Sport-Brella je odličen velik senčnik za uživanje v naravi. Verjetno boljša zaščita pred vetrom in soncem ne obstaja. Je popolnoma prenosen in z vami gre lahko na počitnice, na piknik ali ga postavite za hišo. Zelo primeren je za različne prireditve, ribiče, športnike.

Poletni družinski popoldnevi na soncu, zmenki pod modrim nebom in otroška igra bo od sedaj zaščitena, s popolno UPF50+, 99,5% UVA in UVB zaščito pred sončnimi žarki. Sestavljen je iz poliestrskih plaht, ki imajo bočne lopute za popolno zaščito pred vetrom.

VELIK SENČNIK ZA NA PLAŽO, RIBOLOV, PIKNIK je opremljen z okni, notranjimi žepi za dragocenosti, krasi ga stabilna konstrukcija. Zraven dobite torbo za shranjevanje in prenašanje, 8 klinov in 3 vrvice.

Dimenzije:  240 x 205 x 130 cm