NordicTrack Elite 5000 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

NordicTrack Elite 5000

4.199,90€

Tekalna steza NordicTrack Elite 5000 je izdelek priznanega svetovnega proizvajalca fitnes opreme za domačo uporabo. NordicTrack je del skupine Icon Health& Fitness group s sedežem v Ameriki.

Tekalno stezo NordicTrack odlikuje tiho delovanje, odličen sistem vzmetenja in zmogljiv motor. Steza Elite 5000 ima združene najboljše tehnologije in značilnosti NordicTrack tekalnih stez.

Tek v naravi ima vzpone in spuste in tak bi tudi naj bil tek doma, zato vam tekalna steza Elite 5000 ponuja možnost spusta -3%.

Posebnost tekalne steze je “SpeedRing” – med tekom, ga nosite na prstu, SpeedRing je z Bluetooth 4.0 povezan s stezo. S pomočjo SpeedRing lahko med tekom spreminjate hitrost steze (0,1 km/h).

Tekalna steza ima motor 5,0 KM, ki se bo odzval na vse vaše zahteve. Motor odlikuje izjemna moč in vzdržljivost. Širina preproge steze je 152×55 cm.

V kombinaciji z zmogljivim motorjem vam omogoča varno doseganje hitrost v razponu od 0–24 km/h ter ponuja tudi -3 % – 15% naklon. Steza ima -3% spust. 
Z gumbom za hitro kontrolo hitrosti in naklona boste dosegli želeno hitrost in naklon v samo nekaj sekundah.

Ta steza za tek ima pred-pripravljenih 40 programov vadbe in je kompatibilna z iFit tehnologijo. Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Steza nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite.

Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 10″ zaslonu. 

Steza ima priložen pas za merjenje srčnega utripa. 

Pregleden 10″ LCD zaslon vam prikazuje ogromno funkcij. Za popestritev med tekom bom poskrbel integriran 15″ HDTV zaslon. 

speedring-2

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli ventilatorji. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora. 

Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

ProizvajalecIcon – NordicTrack
Garancija2 leti
MaterialKovina, Plastika
Barvna kombinacijačrno-siva
Zaslon10-palčni zaslon na dotik
Prikaz računalnikamerjenje časa, razdalje , hitrosti, poraba energije
Merjenje srčnega utriparočni senzor, prsni pas
Združljivo s POLARJEMNe
Skupno število vadbenih programov40 app
Nagib stezeDa
Izbira naklonaDa
Izbira hitrostiDa
Zaščita tipkovnice pred znojemDa
Minimalna in maksimalna hitrost (v km/h)0 – 24 km/h
Nastavitev stopnje naklona-3% – +15%, z motorjem
Električno napajanjeomrežni priključek 230V
Maksimalna trajna moč elektromotorja (kW/HP)3,5 / 5.0
Varnostni ključekDa
Blažilni sistemDa
KolesaDa
Mere tekalne površine152×55 cm
Zabava15 inch HDTV integrirana, iFitt app, iPod kompatibilna, ventilatorji
Dimenzije zloženega izdelka (dxšxv v cm)/
Nosilnost naprave135 kg
Dimenzije izdelka (d/š/v)193 x 95 x 187 cm