Toorx Modular 3 Rack – modularno stojalo za enoročne uteži v 3 nivojih – po naročilu (dobava 10 do 14 dni)

in stock

12,90829,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

 • info@sportnaoprema.si
 • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Toorx Modular 3 Rack

modularno stojalo za enoročne uteži v 3 nivojih


Imate v vašem domačem ali komercialnem fitnesu preveč enoročnih uteži, ki povzročajo nered? Toorx Modular 3 Rack za enoročne uteži s 3 policami je optimalna rešitev za vas. Ta nosilec bo zagotovil urejenost in dostopnost vaših uteži.

Toorx Modular 3 Rack je modularna struktura s 3 policami, zasnovana posebej za shranjevanje okroglih enoročnih uteži. Ta robusten in trpežen nosilec je odlična pridobitev za vsak fitnes, saj omogoča enostavno organizacijo in shranjevanje uteži ne glede na njihovo težo ali velikost.

Ena izmed ključnih lastnosti tega stojala je njegova prilagodljivost. Zamenjava plastičnih sedežev s pladnjem VME omogoča, da je nosilec primeren tudi za shranjevanje šesterokotnih uteži. To pomeni, da je ta nosilec resnično vsestranski in se lahko prilagaja vašim potrebam. Minimalna kapaciteta shranjevanja je 12 parov okroglih uteži, kar je idealno za domače telovadnice ali manjše komercialne prostore.

Dimenzije izdelka so 180 (D) x 100 (Š) x 120 (V) cm, kar pomeni, da zavzame razmeroma malo prostora, hkrati pa ponuja veliko kapaciteto za shranjevanje uteži. Elegantna in moderna zasnova stojala bo vašemu prostoru dodala profesionalni videz.


Ključne lastnosti

 • Prilagodljivost in Vsestranskost: Stojalo je mogoče enostavno prilagoditi za shranjevanje šesterokotnih uteži, kar povečuje njegovo uporabnost.
 • Trpežnost in Robustnost: Izdelano je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo podporo za vaše uteži.
 • Prostorska Učinkovitost: Z dimenzijami in kapaciteto shranjevanja do 12 parov uteži je stojalo idealno za optimizacijo prostora v vašem fitnesu.

Razširljivost

Toorx Modular 3 Rack je mogoče razširiti z različnimi dodatki, kar omogoča še večjo prilagodljivost in funkcionalnost:

 • Side for 3 shelves (TS-3) – Stranica za 3 police: Omogoča sestavo daljših stojal z več policami, ki omogočajo shranjevanje tako šesterokotnih kot okroglih uteži.
 • Standard Shelf (RSTD) – Standardna polica: Vodoravni strukturni element, ki povezuje stranice in omogoča namestitev različnih sedel za uteži.
 • Hex Dumbbell Shelves (VME) – Polica za heksagonalne uteži: Omogočajo shranjevanje šesterokotnih uteži v različnih količinah, odvisno od velikosti.
 • Set of 16 Round Dumbbell Seats (SSMT) – 16 sedel za okrogle uteži: Izdelani iz ABS materiala za varno in stabilno shranjevanje okroglih uteži

Tehnični Podatki

 • Dimenzije: 180 (D) x 100 (Š) x 120 (V) cm
 • Kapaciteta: 12 parov okroglih uteži
 • Materiali: Kakovostna plastika in kovina
 • Barva: Črna

Če želite izboljšati organizacijo in funkcionalnost vašega fitnes prostora, je Toorx Modular 3 Rack za okrogle uteži s 3 policami prava izbira za vas. Ne oklevajte – zagotovite si urejenost in varnost vaših uteži že danes!


Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka

Toorx

Linija

Toorx Dumbbells & Barbells

Namen

Shranjevanje

Uporaba

Profesionalna / komercialna uporaba, Studijska / Polprofesionalna uporaba

Vrsta

Nosilec / Stojalo

Vrsta stojala

Stojalo za enoročne uteži

Možnosti

Toorx Modular 3 Rack (RPMC-3) – modularno stojalo za enoročne uteži v 3 nivojih, Side for 3 shelves (TS-3) – Stranica za 3 police, Standard Shelf (RSTD) – Standardna polica, Hex Dumbbell Shelves (VME) – Polica za heksagonalne uteži, Set of 16 Round Dumbbell Seats (SSMT) – 16 sedel za okrogle uteži