Toorx Vinyl Hexagonal Dumbbells – aerobične vinil enoročne uteži s heksagonalno glavo – po naročilu (dobava 10 do 14 dni)

in stock

4,9027,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Toorx Vinyl Hexagonal Dumbbells


Ali iščete način, kako nadgraditi svoj aerobični trening? Predstavljamo vam Toorx Vinyl Hexagonal Dumbbells, vinilne enoročne uteži, ki so popolne za vsakodnevno vadbo doma ali v telovadnici. Te uteži združujejo trpežnost, udobje in privlačen dizajn, kar jih naredi izjemno priljubljene med fitnes navdušenci.

Ko govorimo o aerobični vadbi, si vsi želimo opremo, ki je enostavna za uporabo, trpežna in tudi vizualno privlačna. Vinyl Hexagonal Dumbbells so zasnovane prav za to! Njihova monolitna struktura s heksagonalnimi glavami zagotavlja stabilnost med vadbo, medtem ko vinilna prevleka omogoča udoben oprijem in preprečuje zdrs. Poleg tega vinilni premaz ščiti tla pred poškodbami, kar je dodatna prednost pri vadbi doma.

Te enoročne uteži so oblikovane s posebnim postopkom potapljanja, ki vinilno prevleko trdno poveže z utežmi. Ta proces zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo uteži, kar pomeni, da bodo z vami še dolgo časa. Heksagonalne glave ne le prispevajo k stabilnosti, ampak tudi omogočajo enostavno shranjevanje uteži, saj preprečujejo, da bi se uteži kotalile.

Na voljo je široka paleta uteži – od 0,5 kg do 6 kg – kar omogoča postopno povečevanje obremenitve in s tem izboljševanje vaše telesne pripravljenosti. Toorx Vinyl Hexagonal Dumbbells so barvno kodirane, kar omogoča hitro prepoznavanje želene teže, in so idealne za različne vaje, kot so dvigi, počepe in izpadni koraki.


Ključne Značilnosti:

  • Trpežna vinilna prevleka: Vinilna prevleka nudi udoben oprijem in ščiti tla pred poškodbami, kar je še posebej pomembno pri domači uporabi.
  • Monolitna struktura s heksagonalnimi glavami: Heksagonalne glave zagotavljajo stabilnost med vadbo in preprečujejo, da bi se uteži kotalile, kar omogoča varnejšo vadbo in lažje shranjevanje.
  • Širok razpon teže: Na voljo v težah od 0,5 kg do 6 kg, kar omogoča postopno povečevanje obremenitve in prilagajanje vadbe vašim potrebam.

Tehnični Podatki:

  • Material: Vinil
  • Teža: Od 0,5 kg do 6 kg
  • Oblika: Heksagonalne glave

Ne odlašajte! Dodajte Toorx Vinyl Hexagonal Dumbbells svoji vadbeni opremi in izkusite razliko, ki jo prinaša kakovostna in trpežna oprema. Naročite zdaj in začnite svojo pot do boljše telesne pripravljenosti!


Dodatne informacije

Blagovna znamka

Toorx

Linija

Toorx Dumbbells & Barbells

Namen

Moč

Uporaba

Domača uporaba, Profesionalna / komercialna uporaba, Studijska / Polprofesionalna uporaba

Vrsta

Enoročne uteži

Teža

0,5 kg, 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg