SET OLIMPIJSKIH BUMPER UTEŽI - 50kg + olimpijska palica + darilo - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SET OLIMPIJSKIH BUMPER UTEŽI – 50kg + olimpijska palica + darilo

Ni na zalogi

Ta SET OLIMPIJSKIH BUMPER uteži vam nudi najboljšo kombinacijo kvalitete in cene. Je vse, kar potrebujete za celovito vadbo z utežmi in razvoj mišične moči v svojem domu ali domači telovadnici. Namenjen je tudi profesionalni rabi v športnih in fitnes klubih. 

V kompletu je 4 kosov olimpijskih bumper plošč skupne teže 50 kg, Olimpijska palica teže 20 kg, varnostni sponki ter darilo.

OLIMPIJSKA PALICA standardnih dimenzij (dolžina 220 cm / premer 51mm / teža 20 kg), je izdelana iz kromiranega jekla za dodatno zaščito pred obrabo in rjavenjem.

set uteži olimpijske bumper 150kg www.sportnaoprema.si

BUMPER UTEŽI vam omogočajo trening z olimpijskimi utežmi nad svojimi zmožnostmi. Ko pride do odpovedi vaših mišic, samo izpustite utež iz roke iz katerikoli višine in bumper plošče bodo amortizirale udarec. Premer plošč s kovinskim prstanom je 45mm, izdelane pa so iz 100% ekološke gume, ki popolnoma ščiti tla in v primeru takojšnjega spuščanja uteži z višine. Športniki jih najpogosteje uporabljajo za razvoj absolutne moči, pri fizičnih pripravah, funkcionalnemu treningu in pri tehničnih disciplinah dvigovanja uteži.

Kompletu so dodane VARNOSTNE SPONKE, ki zagotavljajo varen in brezskrben trening, saj fiksirajo uteži na palici, da te ne drsijo po njej.

Poleg tega vam v kompletu podarjamo ROKAVICE za fitnes iz neoprena. Rokavice so namenjene zaščiti rok pri dvigovanju uteži.

KOMPLET VSEBUJE:

Utežno palico       1x Olimpijska palica 220cm

Komplet sponk     2x varnostni zaponki

Komplet uteži       Teže uteži v kompletu so:
                                 2 x 10kg = 20 kg
                                 2 x 15kg = 30 kg

DARILO                 ROKAVICE, ki so na voljo v velikostih S, M, L in XL.

  • Dvigovanje uteži www.sportnaoprema.si

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …