Posted on

Triggerpoint – rešitev za vase mišične težave. Več kot le masaža! 

Ste že kdaj slišali za miofascialne prožilne točke? Če ste prebrali naš prispevek, potem nedvomno ste! To so majhne, a zelo nadležne točke v naših mišicah, ki lahko povzročajo bolečino in nelagodje. Kot smo se naučili, so te točke kot majhni vozlički ali zanke v naših mišicah, ki lahko povzročijo bolečino, omejeno gibanje, utrujenost in celo glavobole.

Dobra novica je, da je podjetje TriggerPoint razvilo vrsto izdelkov, ki so posebej zasnovani za zdravljenje in lajšanje prav teh bolečin, povezanih s temi prožilnimi točkami. Njihovi izdelki, kot so masažni valjčki, masažne žogice in električna masažna oprema, so zasnovani tako, da ciljajo na te nadležne točke, pomagajo sprostiti napete mišice in vam tako olajšajo vaš vsakdan. Pri TriggerPointu so si zastavili cilj, naj vaša naslednja športna aktivnost mine brez bolečin v mišicah!

TriggerPoint

Ko govorimo o mišični sprostitvi, miofascialnih prožilnih točkah ali okrevanju po naporni športni aktivnosti, je ime TriggerPoint sinonim za kakovost, inovacije in učinkovitost. Z več kot desetletjem izkušenj na področju wellnessa in fitnesa je TriggerPoint postavil nove standarde za masažne pripomočke.

Pri TriggerPointu so od svojih začetkov predani izboljšanju kakovosti življenja uporabnikov njihovih izdelkov. Z vizijo ustvarjanja izdelkov, ki ne le lajšajo bolečine, ampak tudi podpirajo celostno dobro počutje, je podjetje hitro pridobilo zaupanje strokovnjakov in ljubiteljev fitnesa po vsem svetu. Njihovi izdelki so postali nepogrešljivi za športnike, fizioterapevte in vse, ki iščejo učinkovite načine za lajšanje bolečin in napetosti v mišicah. Da, pri TriggerPointu razumejo vaše mišične težave, hkrati pa vam nudijo najboljše spremljevalce na poti do njihove odprave.

Zakaj izbrati izdelke TriggerPoint?

Vsakdo, ki se ukvarja s športom ali je aktiven, se zaveda pomena pravilne nege telesa. Izdelki TriggerPoint so postali priljubljeni med športniki in tistimi, ki iščejo načine za izboljšanje svoje telesne kondicije ali odpravo nadležnih bolečin. TriggerPoint ni le blagovna znamka; je obljuba kakovosti in učinkovitosti. Vsak izdelek je zasnovan z mislijo zagotavljanja maksimalne koristi.

 • Globoka masaža tkiv: Izdelki TriggerPoint omogočajo globoko masažo tkiv, ki je ključnega pomena za sprostitev napetih mišic in odpravo tečnih mišičnih vozlov oziroma miofascialnih prožilnih točk.
 • Izboljšana prožnost: Redna uporaba izdelkov TriggerPoint lahko poveča prožnost in gibljivost, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe.
 • Hitrejša regeneracija: Po intenzivni vadbi ali teku lahko izdelki TriggerPoint pospešijo regeneracijo mišic, kar vam omogoča, da se hitreje vrnete k svojim najljubšim aktivnostim.

Kako delujejo izdelki TriggerPoint?

Izdelki TriggerPoint uporabljajo princip sprostitve s pritiskom. Ko pritisnete na napeto mišico ali vozel, se sprosti, kar vodi do takojšnjega olajšanja. To je podobno kot pri tradicionalni masaži, vendar lahko z izdelki TriggerPoint to storite sami, kadar koli želite.

Prednosti izdelkov TriggerPoint!

Samomasaža je ključnega pomena za vzdrževanje zdravja mišic in sklepov. Redna uporaba izdelkov TriggerPoint lahko:

 • Zmanjša tveganje za poškodbe.
 • Izboljša gibljivost in prožnost.
 • Zmanjša mišično napetost in bolečino.
 • Izboljša cirkulacijo in prekrvavitev.

Izdelki TriggerPoint so zasnovani in narejeni tako, da služijo svojemu namenu. Hkrati so uporabnikom prijazni in enostavni za uporabo! Njihove ključne prednosti so:

 • Samomasaža: Izdelki TriggerPoint omogočajo enostavno samomasažo, ki resnično pomaga pri negi vaših mišic in odpravi nadležnih bolečin.
 • Prilagodljivost: Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali začetnik, izdelki TriggerPoint so primerni za prav vse. Tako tiste, ki so v vrhunski formi, kot tiste, ki veliko sedijo.
 • Trajnost: Izdelani so iz kakovostnih materialov, kar pomeni, da so zasnovani za dolgotrajno uporabo.

Različni izdelki za različne potrebe!

TriggerPoint ponuja široko paleto izdelkov, prilagojenih različnim potrebam in namenu uporabe:

 • Valjčki: Idealni za sprostitev večjih mišičnih skupin, kot so hrbet, noge in roke.
 • Masažne žogice: Odlične za ciljanje specifičnih območij, kot so ramena, vrat in stopala.
 • Masažne palice: Te so super za ciljanje težko dostopnih območij, kot so notranji del stegen in meča.
 • Električni masažni pripomočki: So vrhunska orodja, ki združujejo moč vibracij z globoko tkivno masažo, zasnovani tako, da ciljajo na specifična območja telesa, sproščajo napetost in izboljšujejo prekrvavitev.
 • Blazine za vadbo: Nujne za vsakogar, ki išče udobno in trajno podlago za vadbo. Ne glede na to, ali delate jogo, pilates ali funkcionalno vadbo, te blazine zagotavljajo optimalno podporo in blaženje.

Kako izdelki TriggerPoint izboljšajo vašo vsakodnevno rutino?

Vsak dan se srečujemo z različnimi izzivi, ki lahko povzročijo stres in napetost v naših telesih. Dolge ure sedenja za računalnikom, težko dvigovanje in intenzivna športna aktivnost ali celo preprosta napačna drža lahko povzročijo bolečine in nelagodje. Tukaj vstopijo izdelki TriggerPoint.

 • Jutranja rutina: Začnite dan s kratko sejo s TriggerPoint valjčkom. To ne samo, da prebudi vaše telo, ampak tudi poveča prekrvavitev in vas pripravi na dan pred vami.
 • Pred vadbo: Pripravite svoje mišice na intenzivno športno aktivnost s TriggerPoint masažnimi žogicami, valjčki in palicami. Med vadbo boste hitrejši, močnejši in bolj gibljivi.
 • Po vadbi: Po intenzivni vadbi ali teku uporabite masažne žogice in valje za ciljanje specifičnih napetih območij. To bo pospešilo regeneracijo in zmanjšalo mišično bolečino.
 • Pred spanjem: Končajte dan s sproščujočo sejo s TriggerPoint izdelki. To vam bo pomagalo sprostiti napetost, ki se je nabrala čez dan, in izboljšalo kakovost spanca.

Izdelki TriggerPoint izboljšajo tudi vaše duševno zdravje!

Mnogi ljudje ne vedo, da fizično zdravje tesno povezano z duševnim zdravjem. Ko se počutite fizično dobro, se počutite tudi duševno bolje.

 • Sprostitev: Uporaba izdelkov TriggerPoint vam lahko pomaga sprostiti napetost in stres, ki se je nabral čez dan. Ko se vaše telo sprosti, se tudi vaš um počuti bolj sproščeno.
 • Povečana zbranost: Redna uporaba izdelkov TriggerPoint lahko izboljša prekrvavitev, kar pomeni, da vaši možgani prejmejo več kisika. To lahko poveča vašo zbranost in produktivnost.
 • Boljše spanje: Sprostitev mišic pred spanjem lahko izboljša kakovost vašega spanca, kar vam omogoča, da se zbudite sveži in pripravljeni na nov dan.

Da, še enkrat TriggePoint!

Izdelki TriggerPoint so več kot le orodje za sprostitev mišic. So ključ do boljšega fizičnega in duševnega zdravja. Z redno uporabo teh izdelkov lahko izboljšate svojo kakovost življenja in dosežete svoje zdravstvene in fitnes cilje. Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje življenje.

Njihovi izdelki zasnovani na podlagi znanstvenih raziskav in so priznani kot eni izmed najboljših na trgu. Ne glede na to, ali ste športnik, ki išče način za hitrejše okrevanje po treningu, ali pa preprosto iščete rešitev za boleče mišice po dolgem dnevu v pisarni, TriggerPoint ima pravo rešitev za vas.

Zdaj imamo za vas posebno ponudbo! V naši spletni trgovini sportnaoprema.si poteka trenutno AKCIJA -30% na vse TriggerPoint izdelke! To je odlična priložnost, da preizkusite njihove izdelke in se sami prepričate o njihovi učinkovitosti.