Termo flaška Hydro Flask 32 OZ Wide Mouth 2.0 Flex Cap

in stock
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , ,

47,95

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Termo flaška Hydro Flask 32 OZ Wide Mouth 2.0 Flex Cap

Flaška Hydro Flask 32 oz Wide Mouth zagotavlja, da imate osvežitev vedno pri roki, pa naj bo to med športno aktivnostjo ali pa ob vsakdanji uporabi.

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje.

Flaška Hydro Flask 32 oz Wide Mouth s širokim ustnikom je namenjena celodnevnim aktivnostim v naravi ne glede na letni čas, saj zaradi termo značaja ohranja pijačo hladno ali toplo. Večji pokrovček omogoča, da jo lahko hitreje napolnite. Izolacija TempShield™ odpravlja kondenzacijo in ohranja napitke hladne do 24 ur ali vroče do 12 ur.

Lastnosti:

  • Termo flaška Hydro Flask.
  • Prostornina flaške 946 ml.
  • Primerno za prevažanje in zaščiteno pred polivanjem.
  • Odporna 18/8 Pro-Grade konstrukcija iz nerjavečega jekla.
  • Brez BPA (Bisfenola A).

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

Hydro Flask

Barva

,