Mambo Max Balance Pad – ravnotežna blazina – 47cm x 39cm x 6cm

in stock

47,50

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Mambo Max Balance Pad


Odkrijte Vrhunsko Blazino za Ravnotežje Mambo Max Balance Pad

Ali se želite izboljšati v ravnotežju, stabilnosti in moči? Pravokotna blazina za ravnotežje Mambo Max Balance Pad je popolna rešitev za vas! Ta izjemna blazina iz EVA pene ponuja udobno okolje za vadbo, hkrati pa vas izziva z nestabilno površino, ki krepi mišice stopal, gležnjev in nog.

Zakaj izbrati pravokotno blazino za ravnotežje?

Blazina za ravnotežje Mambo Max Balance Pad je zasnovana tako, da vam pomaga doseči vrhunske rezultate pri vaših ravnotežnih vajah. Mehka in hkrati nestabilna površina zagotavlja popolno kombinacijo udobja in izziva, ki je potrebna za krepitev vaših mišic. Dimenzije 47 x 39 x 6 cm omogočajo dovolj prostora za različne vaje, ne glede na to, ali delate vaje za ravnotežje, fizioterapijo ali splošno telesno pripravljenost.


Ključne Lastnosti:

  • Udobna EVA pena: Ta material nudi mehkobo, ki je prijetna za vaše sklepe, hkrati pa ustvarja nestabilnost, ki izboljša vašo telesno pripravljenost.
  • Večnamenska uporaba: Blazina je idealna za vadbo ravnotežja, rehabilitacijo po poškodbah in splošno telesno pripravljenost.
  • Vzdržljiva in enostavna za čiščenje: EVA pena je izjemno vzdržljiva in odporna na obrabo, hkrati pa jo je enostavno očistiti po vsaki vadbi.

Tehnični podatki:

  • Material: EVA-pena
  • Dimenzije: 50 x 40 x 6 cm
  • Barve: Modra in antracit

Zakaj je Mambo Max Balance Pad najboljša izbira?

Pravokotna blazina za ravnotežje Balance Pad ponuja boljšo kombinacijo udobja in nestabilnosti v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Medtem ko nekatere druge blazine uporabljajo manj vzdržljive materiale, EVA pena zagotavlja dolgotrajno uporabo in odlično podporo. Poleg tega njene dimenzije omogočajo širok spekter vaj, kar je idealno za uporabnike vseh starosti in stopenj pripravljenosti  .

Zagotovite si svojo že danes!

Ne čakajte! Izboljšajte svoje ravnotežje in telesno pripravljenost z Mambo Max Balance Pad pravokotno blazino za ravnotežje. Kliknite tukaj, da jo dodate v svojo košarico in začnite svojo pot do boljšega zdravja!


 

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Blagovna znamka

MVS In Motion

Barva

Modra, Antrcit