revvll PRO ROPE TRAINER - MULTIFUNKCIJSKI VADBENI TRENAŽER - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

revvll PRO ROPE TRAINER – MULTIFUNKCIJSKI VADBENI TRENAŽER

899,90€

revvll PRO je mobilna naprava z nastavljivo upornostjo. Tako za začetnike, kot za profesionalce ponuja nešteto vaj potiska, vleke in rotacijskih gibov v vse smeri. Inovativen izgled ponuja fleksibilen funkcionalni trening, kateremu ni konkurence nikjer po svetu. Neskončna 4m vrv se lahko uporablja v vse smeri in se nastavlja po 6 različnih zahtevnostih, odvisno od zahtev in zmožnosti uporabnika.

Pripomoček je leta 2014 prejel nagrado za eno najboljših inovacij na FIBO Innovation Award podelitvi. revvll PRO predstavlja profesionalno rešitev za v fitness center. S svojo vrhunsko kvaliteto in funkcionalnostjo bo navdušil množice. Narejen in oblikovan je bil v Nemčiji, uporabniku pa ponuja vadbo z neskončno vrvjo, brez vijakov, vezi in drugih motečih elementov. Narejen za maksimalno vzdržljivost športnika in vleko vrvi na mestu. Napredna in izjemno trdna zunanjost revvll PRO-ja preprečuje nezaželene vibracije zidu ali kletke, na katero je pripomoček pripet.

Posebaj se lahko dokupi tudi nosilec za steno, ki revvll PRO-ju omogoča dviganje in spuščanje po višini in tako maksimalni izkoristek naprave z novimi možnimi vajami. Nosilec najdete tukaj.

6revvll_PRO_outdoor_action_Nives_02

Lastnosti:
– absolutna mobilnost
– maksimalni rezultati
– prvovrstna kvaliteta

V paketu dobite:
– revvll PRO z 4m vrvi neskončne vrvi
– trak za pripenjanje
– DIN A3 plakat za vadbo (Angleško/Nemško)

Screen Shot 2016-05-05 at 11.15.02 AM