PWR Play Cube – set kock za trening in igro – set ali posamično

in stock

49,90359,61

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

 • info@sportnaoprema.si
 • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

PWR Play Cube


PWR Play Cube so kocke, ki prinašajo nov pomen pojmu “vsestranskost” v vašem domu in športni rutini. Oblikovane z mislijo na sodobno družino, te kocke združujejo estetiko in funkcionalnost, kar omogoča, da se ne uporabljajo samo za izboljšanje telesne pripravljenosti, ampak so pomemben del vašega domačega okolja in vsakdana.

Vsaka kocka PWR Play Cube je skrbno zasnovana, da služi kot pripomoček za različne vaje, ki ciljajo na izboljšanje moči, koordinacije in ravnotežja. Športni navdušenci bodo cenili, kako enostavno je s tem setom dodati raznovrstnost v njihove treninge, medtem ko bodo začetniki našli prijazen način, da začnejo svojo pot do boljše telesne pripravljenosti.

Ko govorimo o družinski zabavi in funkcionalnosti, PWR Play Cube set presega pričakovanja. Te kocke so kot nalašč za igro, saj so izjemno mehke in varne, kar pomeni, da so idealne za otroške sobe, kjer se lahko otroci igrajo brez skrbi za njihovo varnost. Kocke so tudi ravno prav trdne, da se lahko uporabljajo kot sedeži, bodisi pri družinskih igrah na tleh ali kot dodaten sedež, ko imate goste.

Njihov minimalističen dizajn se lepo poda k različnim stilom notranje opreme, medtem ko moderna siva barva nudi eleganten videz, ki se zlije s katerimkoli prostorom. Lahka, a trpežna konstrukcija pomeni, da lahko PWR Play Cube kocke enostavno prenašate iz sobe v sobo ali jih zložite stran, ko niso v uporabi.

Zavedamo se pomena trajnosti in enostavnega vzdrževanja. Zato je vsaka kocka prevlečena z visokokakovostnim PVC materialom, ki je enostaven za čiščenje in odporen na obrabo. Gosta EVA pena ne samo, da zagotavlja mehkobo in udobje, temveč služi tudi kot varovalo pri morebitnih padcih ali trkih, kar je še posebej pomembno pri igri otrok.

Set sestavljajo štiri kocke različnih velikosti: 50 x 50 x 50 cm, 40 x 40 x 40 cm, 30 x 30 x 30 cm in 20 x 20 x 20 cm, kar omogoča različne stopnje težavnosti in uporabe. Izdelane so iz goste EVA pene, ki zagotavlja udobje in varnost pri uporabi, njihova PVC prevleka pa je trpežna, enostavna za čiščenje in ima nedrsečo teksturo, ki zagotavlja varnost.

Elegantna siva barva in prefinjeno minimalističen dizajn PWR Play Cube kock se brez težav sklada z notranjo opremo, hkrati pa njihova lahka in trdna konstrukcija omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. So izjemno prilagodljive in služijo kot sedež, igralna podlaga ali pa kot športni rekvizit, zaradi česar so nepogrešljive v vsakem domu.

PWR Play Cube - set kock za trening in igro - set ali posamično


Ključne značilnosti

 • Vsestranska Uporaba: Idealne za trening moči, gibčnosti in ravnotežja ter kot udobno sedišče ali igralna površina za otroke.
 • Družinam Prijazno: Prilagodljive za dnevne sobe, otroške sobe in igralnice, nudijo prostor za igro in sprostitev.
 • Varnost in Udobnost: Visokokakovostna EVA pena in nedrseča PVC prevleka zagotavljata varno in prijetno uporabo.
 • Elegantna in Moderna Zasnova: Sodobna siva barva in minimalističen stil, ki dopolnjuje vsak prostor.
 • Lahka in Enostavna za Shranjevanje: Kocke so lahke in se lahko zložijo, kar olajša njihovo premeščanje in shranjevanje.

Tehnični Podatki

 • Dimenzije: Velika kocka: 50 x 50 x 50 cm, Srednja kocka: 40 x 40 x 40 cm, Majhna kocka: 30 x 30 x 30 cm, Najmanjša kocka: 20 x 20 x 20 cm.
 • Teža: Lahka, za enostavno premeščanje.
 • Material: Gosta EVA pena s PVC prevleko.
 • Barva: Moderna siva.

PWR Play Cube - set kock za trening in igro - set ali posamično


Dodatne informacije

Blagovna znamka

PWR

Velikost

SET, 20 x 20 x 20 cm, 30 x 30 x 30 cm, 40 x 40 x 40 cm, 50 x 50 x 50 cm