Eliptik NordicTrack Commercial 12.9 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Eliptik NordicTrack Commercial 12.9

1.599,00€

Želite izoblikovati svojo postavo? S pomočjo eliptika NordicTrack Commercial 12.9 boste vadili s celim telesom.

Eliptik NordicTrack Commercial 12.9 omogoča zahtevno vadbo, ki bo izboljšala vašo splošno telesno pripravljenost, z njegovo uporabo pa se osredotočate na ključne mišične skupine spodnjega dela telesa. Z vadbo na eliptiku boste izboljšali tudi srčni utrip in izboljšali pretok krvi.

Eliptik NordicTrack Commercial 12.9 ima 13 kg vztrajnik. Vgrajen ima 7″ zaslon na dotik preko katerega krmite napravo. Eliptik je združljiv z iFit programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in eliptik povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Za večje udobje med vadbo poskrbijo zvočniki in eliptik je tudi kompatibilen z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na eliptik lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi.

Ročaji na eliptiku so ergonomsko oblikovani za boljši oprijem, eliptik NordicTrack ima tudi nastavljive stopalke.
Posebnost eliptika NordicTrack Commercial 12.9 je da ima nastavljivo stopalko od 0° do 20°, kar bo vašo vadbo naredilo še intenzivnejšo. 

Kolesa na eliptiku bodo poskrbela, da boste napravo lažje prestavljali. Eliptik ima tudi nosilec za tablico in nosilec za flaško. Za večje udobje med vadbo bodo poskrbeli tudi vgrajenei ventilatorji.

Eliptik ima priložen Bluetooth prsni pas za merjenje srčnega utripa.