FITNES KLETKA PWR 195 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

FITNES KLETKA PWR 195

499,90€

Fitnes kletka PWR 195 je slovenski proizvod, narejen z lasersko tehniko razreza.  Profili kletke PWR 195 so dimenzij 5x5cm, debelina stene je 3mm, kar omogoča obremenitev vse do 300kg. Noge kletke so dolžine 132 cm, kar kletki daje dodatno stabilnost.

Če kdo meni, da bi rad še dodatno povečal stabilnost, pa so na kletki PWR 195 že predpripravljene luknje za pričvrstitev v pod. Poleg kletke prejmete tudi stilsko oblikovane gumijaste nogice, ki poskrbijo, da se izničijo morebitne neravnine vaših tal.

Kletko PWR 195 krasi mogočen nosilec multigrip, ki ima na vseh možnih predelih grip teksturo, ki omogoča, da izvajate vse vrste vzgibov pod različnimi koti prijema (56 stopinj, 180 stopinj, 90 stopinj).

Poleg kletke prejmete tudi pocinkane varovalne police in zaščito teh polic, ki jih lahko poljubno prestavljate po 30 nivojih in ustrezno zavarujete sebe pri vajah kot je bench press, počep in ostalih.

Na zadnjih stebrih kletke so na dveh višinah že predpripravljene luknje za nosilce uteži. Poleg kletke prejmete 1 par nosilcev za uteži. Možno je dokupiti še 1 par, cena za par 39 €.

Kletki pripada tudi 1 par nosilcev palice, t.i. J-cupsi, ki jih lahko obremenite do 300 kg. Kletka ima že pripravljene luknje za namestitev LAT postajo, ki pa bo na voljo v avgustu 2020.

Proti doplačilu 100 € lahko vašo kletko obarvamo v poljubno barvo. Npr. stebri rdeči, prečni profili črni. Kmalu vam predstavimo naš izbor barvnih kombinacij.