HALF RACK BLACK POWER - samostojna vadbena kletka - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

HALF RACK BLACK POWER – samostojna vadbena kletka

Ni na zalogi

HALF RACK BLACK POWER – samostojna vadbena kletka ima samostojno stabilno konstrukcijo, kjer lahko trenirate vse osnovne funkcionalne vaje (počepi, vzgibi, bench, dipsi,..). Naprava je enostavna za namestitev, omogoča pa vadbo celotnega telesa. Narejena je iz kvadratnih cevi dimenzij 75x75mm, debeline 2,5mm.

Half rack black power je opremljen s parom nosilcev za palice, ki jih je mogoče enostavno nastaviti na več različnih položajev na različnih višinah. To vam omogoča varno izvajanje vseh vaj z utežmi (počepi, bench press, potiski,…). Nosilec je primeren za rabo standardnih in olimpijskih palic. Na vrhu konstrukcije je dvižna palica oz. gred, ki je namenjena za vzgibe. Na kletki so tudi nosilci za uteži in pa ročice za namestitev elastik za dodatno obremenitev pri izvedbi bench press-a. Skupna teža naprave je 127kg.

Nosilnost do 300 kg bo ustrezala skoraj vsem športnikom in nam zagotovila še bolj intenzivne treninge. Naprava je primerna tako za domačo rabo, čeprav gre za profesionalno namenjeno uporabi v fitnes centrih.

Dimenzije HALF RACK BLACK POWER: 
Širina – 124 cm
Višina – 240 cm
Dolžina– 140 cm