Topeak TTI Bottle 650 ml – bidon za vodo

in stock

9,50

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Topeak TTI Bottle 650 ml

Topeak Team Issue (TTi) bidon je izjemna izbira za vse kolesarje, ki si želijo ohranjati optimalno hidracijo med svojimi vožnjami. Ta visokokakovostni bidon je oblikovan posebej za najzahtevnejše kolesarske podvige in zagotavlja brezskrbno oskrbo z vodo.

Bidon je izdelan iz lahkega polietilena, ki je popolnoma brez BPA, kar pomeni, da ne vsebuje škodljivih kemikalij in zagotavlja varno pitje. Poleg tega ta material ne pušča okusa po plastiki, zato boste lahko uživali v sveži in čisti vodi brez neprijetnih primesi.

Ena izmed ključnih funkcij tega bidona je njegov poseben ventil. Ta inovativen mehanizem preprečuje iztekanje vode, hkrati pa omogoča enostavno pitje s pritiskom na mehko telo bidona. Tako boste med vožnjo hitro in enostavno osvežili svojo žejo, brez potrebe po zapiranju in odpiranju pokrovčka.

Nastavek bidona je izdelan iz posebnega TPR materiala, ki je nežen do zob in ustnic. To pomeni, da lahko pijete udobno in brez skrbi, da bi se poškodovali. Obroček bidona je iz silikona, ki zagotavlja tesnjenje in preprečuje vdor umazanije. Tako boste imeli vedno čisto in svežo vodo, ne glede na to, kam vas pot pelje.

Poleg izjemne funkcionalnosti se Topeak TTI Bottle 650 ml bidon ponaša tudi z visoko kakovostjo in trajnostjo. Bidon je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, saj se lahko razstavi na posamezne dele. To vam omogoča temeljito čiščenje in odstranjevanje morebitnih ostankov ali neprijetnih vonjav.

Pomembno je tudi omeniti, da je Topeak TTi bidon popolnoma recikliran. Z nakupom tega bidona prispevate k varovanju okolja in zmanjšanju odpadkov. Zavedanje o trajnosti in odgovornosti do okolja je pomemben del filozofije Topeak, zato lahko brez skrbi uživate v uporabi tega izdelka.

Ne glede na to, ali ste profesionalni kolesar, rekreativec ali ljubitelj kolesarjenja v prostem času, Topeak TTI Bottle 650 ml bidon bo izpolnil vaše potrebe in pričakovanja. S svojo vrhunsko kakovostjo, funkcionalnostjo in elegantnim dizajnom z logotipom Topeak bo ta bidon postal nepogrešljiv del vaše kolesarske opreme.

Ne čakajte več in si zagotovite Topeak Team Issue (TTi) bidon, ki bo poskrbel za vašo hidracijo med kolesarskimi podvigi. Prepustite se udobju in zanesljivosti tega vrhunskega bidona ter uživajte v vsaki vožnji s svežo vodo vedno pri roki.

Lastnosti Topeak TTI Bottle 650 ml bidona:

  • MATERIAL: Lahki polietilen
  • VOLUMEN: 650 ml / 22 oz
  • TEMP.  RAZPON: Temperature od -10°C do 70°C (-14°F do 158°F)

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

Topeak

Barva

Bela, Črna