SKLZ Reactive Cath ELITE – orodje za razvoj atletske inteligence DOBAVA MAJ 2024

in stock

80,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,64 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
6 x 14,64 €
Odplačati želim čim prej
3 x 28,96 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 28,96 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

SKLZ Reactive Cath ELITE


V svetu športa, kjer sekunde odločajo o zmagi ali porazu, je ključnega pomena hitra reakcijska sposobnost in odločanje v trenutku. SKLZ Reactive Catch ELITE je inovativna rešitev, namenjena športnikom, ki želijo izboljšati svoje kognitivne in motorične sposobnosti, s čimer se povečuje njihova zmogljivost v ključnih trenutkih igre.

Kako deluje?

Reactive Catch ELITE združuje mentalno in fizično vadbo s pomočjo enostavnega, a izjemno učinkovitega pristopa. Z uporabo barvnih in zvočnih signalov športniki izboljšujejo svojo sposobnost hitrega odziva in pravilne odločitve pod pritiskom. Vrgljete ga v zrak in izberete barvo, kar prisili športnike, da hitro razmišljajo in reagirajo, s čimer se simulira nepredvidljivost pravih športnih situacij.

Zakaj je pomemben?

Vsak športnik ve, da je poleg fizične pripravljenosti nujno razvijati tudi t.i. športno inteligenco – zmožnost hitrega branja situacije in odzivanja na nepričakovane dogodke. SKLZ Reactive Catch ELITE je orodje, ki to omogoča, in sicer z razvojem koordinacije roka-oko in sposobnosti branja igre, ki so ključne za uspešno udejstvovanje v skoraj vsakem športu.


  • Razvoj športne inteligence: Z izboljšanjem koordinacije roka-oko in reakcijskega časa športniki razvijajo sposobnosti, ki so ključne za uspeh v hitro spreminjajočih se situacijah.
  • Povečanje hitrosti odločanja: Vaja z Reactive Catch ELITE simulira pritisk igre, kar športnikom pomaga, da se naučijo hitreje sprejemati odločitve.
  • Izboljšanje fokusa in koncentracije: Redna uporaba tega orodja povečuje sposobnost športnikov, da ohranjajo visoko stopnjo koncentracije tudi v stresnih trenutkih.
  • Prilagodljivost: Ker je primeren za športnike vseh spretnostnih ravni, Reactive Catch ELITE omogoča individualno prilagajanje intenzivnosti vadbe.
  • Enostavna uporaba: S svojo obliko je Reactive Catch ELITE enostaven za uporabo v različnih vadbenih scenarijih – od ogrevanj pred tekmami do solo ali skupinskih treningov.

Z vključitvijo Reactive Catch v svoj vadbeni režim lahko športniki vseh ravni dosežejo izboljšave, ki niso omejene zgolj na fizične sposobnosti, ampak se nanašajo tudi na kognitivne veščine, bistvene za športni uspeh. Ta preprost, a revolucionaren pripomoček ponuja priložnost za celostni razvoj športnikov, pripravljajoč jih na izzive, ki jih prinašajo tekmovalni pritiski in nepredvidljive igralne situacije.


Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SKLZ