Akcija!

SKLZ Acceleration Trainer – pripomoček za trening začetne hitrosti

in stock

Original price was: 93,90€.Current price is: 46,95€.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 46,95

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

SKLZ Acceleration TrainerIzboljšajte hitrost in moč prvega koraka s SKLZ Acceleration Trainer: Hitrost pospeševanja in hitrost prvega koraka sta ključni komponenti vsakega športa. S pomočjo preverjenih metod preobremenitve in sprostitve, SKLZ Acceleration Trainer pomaga športnikom vseh ravni zgraditi hitrost prvega koraka in vrhunsko hitrost.

Napredne funkcije za optimalen trening: Acceleration Trainer zagotavlja športnikom upor in hitro sprostitev, ki jo potrebujejo za povečanje hitrosti in moči. Z inovativnim silovito absorbiranjem hitrega sprostitvenega traku in večsmernim obročem trener pomaga športnikom zgraditi hitrost prvega koraka in vrhunsko hitrost. Trener omogoča športnikom, da trenirajo svojo spodnjo telo in moč nog skozi preobremenitveni trening.

Prilagodljivo in varno treniranje: Z uporabo dinamične metode obremenitve in sprostitve, ki je dokazana za povečanje hitrosti, Acceleration Trainer omogoča trening hitrosti v vsaki smeri. Hitro sprostitveni ročaj, ki absorbira silo, odpravlja prekomerno vlečenje in nenadzorovane premike, kar zagotavlja učinkovite in varne treninge.

Gradite moč in hitrost: SKLZ Acceleration Trainer omogoča športnikom, da gradijo moč spodnjega dela telesa in nog z uporabo preizkušenih preobremenitvenih treningov. Z edinstvenim silovito absorbiranjem hitrega sprostitvenega traku, trenerji ne bodo nikoli prekomerno vlekli ali doživeli nenadzorovanega oprijema, ki pogosto moti treninge.


Ključne funkcije:

  • Gradite novo hitrost in moč od začetka
  • Uporabite dinamično metodo obremenitve in sprostitve, ki je dokazana za povečanje hitrosti
  • Trenirajte za hitrost v vsaki smeri
  • Sila, ki absorbira hitri sprostitveni ročaj, odpravlja prekomerno vlečenje in nenadzorovano gibanje

Podrobnosti izdelka:

  • Teža: 0,65 kg
  • Dimenzije: 11,4 cm širine x 3,8 cm višine x 50,8 cm dolžine
  • Material: Pas za vlečenje: 65% lateks, 35% najlon; Pas: 70% železo, 20% najlon, 5% PE, 3% PVC, 2% PP; Torba: 70% najlon, 30% PP

Idealno za vse športnike: SKLZ Acceleration Trainer je popoln pripomoček za športnike, ki želijo izboljšati svojo hitrost, moč in agilnost. S svojo trpežno konstrukcijo in naprednimi funkcijami omogoča učinkovite treninge, ki dvignejo vašo zmogljivost na višjo raven. Ne glede na šport, ta trener zagotavlja, da boste dosegli svoje cilje.

Zaključek: Acceleration Trainer je nujen pripomoček za vse športnike in trenerje, ki želijo izboljšati svojo hitrost, moč in splošno zmogljivost. Z inovativnim dizajnom, enostavno uporabo in preverjenimi metodami treninga vam omogoča, da dosežete vrhunske rezultate. Naročite svoj SKLZ Acceleration Trainer danes in začnite izboljševati svojo hitrost in moč!


Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SKLZ