ROLLER MODER – MASAŽNI VALJ

out of stock

24,90

Ni na zalogi

Izdelek trenutno ni na zalogi. Obvestite me, ko bo.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Grid Roller je vsestranski in po uporabi zelo podoben EVA penastim valjčkom, vendar nekoliko trši. Konstrukcija valjčka je izdelana iz čvrste 13 cm široke PVC cevi preko katere je nanešena slojevita spužvasta pena debeline 1cm. Na obeh straneh je valjček zaprt in utrjen z dvema plastičnima pokrovčkoma. Glavna prednost izbranega valja je, da si lahko učinkovito masirate tudi globlje mišice, kar je zelo pomembno pri rehabilitaciji po poškodbi mišice.

Mnogi terapevti in trenerji svojim strankam priporočajo Grid rolerje za trening in masažo, prav zaradi učinka, ki ga dajejo na mišico; povečanje cirkulacije krvi, povečanje prožnosti mišice itd.
Mehko vezivno tkivo, ki se nahaja pod kožo povezuje mišice, živce, žlice. Zaradi premalo vadbe oziroma raztezanja, se lahko to tkivo zlepi skupaj, kar se izraža v omejenem mišičnem gibanju ter zmanjšanju prožnosti in obsega gibanja. Rezultat masaže z krožnim penastim valjem je mehčanje ter sprostitev prostora med kožo, mišico ter kostjo. Ta sprostitev lajša bolečine v mišicah in sklepih ter povečujejo možnost gibanja. Masažni valji so ugodni in z njimi lahko masirate skoraj vse mišice telesa.

Dimenzije:
Dolžina: 33,5 cm
Premer: 14 cm
Barva: MODRA

Screen Shot 2016-02-19 at 11.42.11 AM

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

BlueGym