Na intenzivni funkcionalni vadbi, ki je potekala 26. avgusta v prostorih Športnega centra NRG v Celju, so obiskovalci zagotovo izpolnili vsa svoja pričakovanja. Zanimiv vadbeni program, ki ga je sestavil SKLZ PRO TRENER Uroš Bernard skupaj s svojo ekipo, je zajemal niz zahtevnih in kontinuiranih vaj v kombinaciji s profesionalnimi vadbenimi pripomočki SKLZ. Trening je trajal 90 minut in je zaradi raznovrstnosti izvajanja vaj minil zelo hitro. Obiskujoči so se lahko pomerili s samim seboj skozi skrbno načrtovan in vodeni program vaj za celo telo, ki je na različnih orodjih zahteval ponavljajoče serije. Zadovoljni obrazi po vadbi pa so bili priča, da je napor lahko tudi zabaven.

Ker je funckionlna vadba odličen izziv za vsakega, ki se želi soočiti s svojo fizično zmogljivostjo, odpraviti psihične napore, preusmeriti osredotočenost nase in manj na druge, je priporočljivo, da se udeleži treninga vsak ponedeljek ob 17. uri. Športni center NRG pridobiva na aktualnosti ravno zaradi izvirnih športnih dejavnosti, medtem, ko športni pripomočki SKLZ pridobivajo ne samo na priljubljenosti, temveč tudi na funkcionalnosti, ki jih ta športna oprema ponuja.

Če si lahko zamislite uspeh v obliki puščice navzgor, potem ste vabljeni na funkcionalno vadbo SKLZ skupaj z Urošem Bernardom, ki vas bosta usmerila v sam vrh kondicije in notranjega zadovoljstva.