HI-TEMP BUMPER KOMPLET UTEŽI 170KG z OLIMPIJSKO TEAM LINE PALICO 220 cm - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

HI-TEMP BUMPER KOMPLET UTEŽI 170KG z OLIMPIJSKO TEAM LINE PALICO 220 cm

750,86€ 690,80€

VELJA SAMO ZA OSEBNI PREVZEM

HI-TEMP BUMPER KOMPLET UTEŽI  IN PALICE 170 KG

Sedaj lahko trenirate z olimpijskimi utežmi nad svojimi limiti, saj je prav to namen bumper uteži. Ko pride do odpovedi mišic, samo spustite utež iz roke ne glede na višino in crumb bumper plošče amortizirajo udarce. Enak premer vseh plošč in specialni materiali ščitijo vaša tla in onemogočajo odskakovanje ter hrup.

HI-TEMP BUMPER KOMPLET UTEŽI IN TEAM LINE  PALICE 170KG 

Material: reciklirana guma

Sredinski prstan: nerjaveče jeklo

Premer plošče: 45 cm

Premer sredinske odprtine: 50,4 mm

Trdnost (shA): 65-75

Predvideno število metov : 15000-30000
Naši Crumb bumperi se proizvajajo iz izbrane stisnjene reciklirane gume. Pred vulkanizacijo bumperjev se odstranijo vse nečistoče iz reciklirane gume, kot so masti, olja, metali in podobno. Ta postopek dela razliko v končnem proizvodu. Zato naši Hi-temp bumperi nimajo neugodnega vonja ali ostankov metala, kar je pogosti pojav bumperjev na trgu.

HI-TEMP BUMPER KOMPLET UTEŽI   Z  TEAM LINE PALICO 170KG VSEBUJE:

1 KOM OLIMPIJSKA TEAM LINE PALICA 700 lbs

2 KOM  VAROVALA

2 KOM HI-TEMP BUMPER PLOŠČA 5 KG

2 KOM HI-TEMP BUMPER PLOŠČA 10 KG

2 KOM HI-TEMP BUMPER PLOŠČA 15 KG

2 KOM HI-TEMP BUMPER PLOŠČA 20 KG

2 KOM HI-TEMP BUMPER PLOŠČA 25KG

 

Na crumb bumperjih nekaterih proizvajalcev je možno zaslediti neravnine, balone, bele madeže in zračne rokave, kar govori o prenizkem tlaku v procesu prešanja in prekratek čas vulkanizacije, končna posledica je kratek življenjski rok takšnega bumper plošče. V procesu proizvodnje naših bumperjev koristimo 200 tonsko vulkanizacijsko mašino, vsaka posamična plošča se vulkanizira 20 minut v zaprtem kalupu, zaposleni ne morejo samostojno skrajšati tega procesa. To nam daje sigurnost,  da je vsaka bumper plošča prešla kvaliteten proces vulkanizacije.

Po zaključeni proizvodnji, bumper plošče gredo skozi kontrolo kvalitete. Testirajo se na ponovitvenih metih z višine, kontrolita se trdota (hardness test – SHA), rigorozna kontrola nominalne teže in na koncu gredo skozi vizualni test kvalitete.

Prednost Hi-Temp bumperjev z barvnimi pikami je v dejstvu, da so pike vidnega kontrasta v različnih barvah (glede na težo) in odgovarjajo tradicionalnim barvam olimpijskih plošč, in omogočajo lažjo izbiro željene teže in fitnes tako naredijo bolj organiziran ter urejen.

Če želimo maksimalno zmanjšati odskakovanje uteži in povečati življensko dobo uteži, običajno tla prekrijemo z gumiranimi podlagami. Z več sloji te gumirane podlage se oblikujejo platforme za dvigovanje uteži, kar je najbolj kvalitetna rešitev za vsakodnevno profesionalno uporabo bumper uteži. Trajnost bumper plošč se lahko podaljša tudi s pravilnim koriščenjem. Potrebno je izobraziti uporabnike in preprečiti odmetavanje bumperjev z višine če to res ni potrebno.

 

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …