Goran Dragić, Gogi ali The Dragon – človek, ki kljub svoji slavi ostaja z nogami trdno na tleh, a hkrati tako visoko med zvezdami. Predstavljali vam ga ne bomo, pač pa bomo vnovič dokazali, da njegovi profesionalnosti ni meja! 

Goran Dragič sedaj že tradicionalno organizira poletni kamp za mlade košarkarje in košarkarice, ki poteka v priljubljenem gorskem letovišču Rogla. S pomočjo številnih strokovnih sodelavcev in trenerjev iz cele Slovenije poskrbi, da otroci preživijo teden v okolju, ki je identično pripravam profesionalnih košarkarjev. 

Poglejmo si kratek video o tem, kako Gogi doživlja letošnji kamp:

Vrhunski šport brezkompromisno deluje z roko v roki z vrhunskim treningom. Zato smo v Goranov poletni kamp svoj delež prispevali tudi mi. Ker se zavedamo, da so prav ti otroci prihodnost slovenske košarke, smo skupaj s SKLZ kondicijskim trenerjem Draganom Despotovičem pripravili celostni trenažni poligon. Na petih različnih razvojnih stopnjah so se mladi košarkarji preizkusili v agilnostih, hitrostnih in tehničnih ovirah. Na koncu pa smo poskrbeli tudi za ustrezno rehabilitacijo po treningu. Otrokom smo predstavili pomen dobre regeneracije in vsak izmed njih je lahko preizkusil naše rehabilitacijske pripomočke: MassageBar, SKLZ AccuStick … 

IMG_1990

“V slogi je moč!” – no, mi temu pregovoru dodajamo še uspeh! Skupaj z najboljšo trgovino za košarkarje v Sloveniji, Grossbasketom, smo namreč več kot uspešno izpeljali projekt demonstracije profesionalnega trenažnega procesa preko 100 otrokom v poletni košarkarski šoli Gorana Dragića! 

Gogi, hvala za zaupanje in se vidimo naslednje leto!

Špela Terglav

Oglejte si galerijo:

IMG_1886

IMG_2077

IMG_1768

IMG_1927

IMG_1762

IMG_1914

IMG_2050

IMG_2030

IMG_1727

IMG_2006