Wall Mounted Košarkarska Tabla s Konstrukcijo – 136 x 80 cm – zbiramo prednaročila, dobava april 2024

in stock
Šifra: LEK24-305W Kategoriji: ,

299,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,17 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
36 x 10,17 €
Odplačati želim čim prej
3 x 108,25 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 108,25 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Wall Mounted Košarkarska Tabla s Konstrukcijo


Wall Mounted Košarkarska Tabla s Konstrukcijo predstavlja rešitev za vse, ki iščejo vrhunsko košarkaško izkušnjo, ne glede na to, ali gre za dvorišče doma ali športno dvorano. Zasnovana z mislijo na prilagodljivost in vzdržljivost, ta košarkaška tabla omogoča igralcem, da uživajo v igri košarke na popolnoma nov način.

Izdelana iz izjemno trpežnega polikarbonata, tabla ne samo, da prenese močne udarce in padce, ampak je tudi odporna na vremenske vplive, kar jo naredi idealno za zunanjo uporabo. Njene dimenzije 136 cm x 80 cm zagotavljajo dovolj veliko površino za dinamično igro, hkrati pa ohranjajo kompaktnost, zaradi česar je primerna za različne prostore. Ta košarkaška tabla je izdelana s posebnim poudarkom na kakovosti in detajlih, kar jo uvršča med vrhunske izdelke v svojem razredu.

Ena izmed ključnih značilnosti te košarkaške table je njena premična konstrukcija, ki omogoča enostavno prilagajanje oddaljenosti od stene. To igralcem omogoča, da prilagodijo razdaljo glede na svoje potrebe in želje, kar dodatno povečuje vsestranskost in funkcionalnost izdelka. Ne glede na to, ali se pripravljate na tekmo ali želite izboljšati svoje košarkaške sposobnosti, vam ta tabla omogoča, da to storite na učinkovit in fleksibilen način.

Poleg izjemne funkcionalnosti in trpežnosti je ta košarkaška tabla tudi vizualno privlačna, z modernim dizajnom, ki bo dopolnil vsako igrišče ali športni prostor. Z njo bo vaša košarkaška izkušnja pridobila na novi dimenziji, saj združuje estetiko z najvišjo stopnjo praktičnosti in kakovosti.

Wall Mounted Košarkarska Tabla s Konstrukcijo predstavlja idealno izbiro za vse, ki iščejo vrhunsko košarkaško opremo. Njena vzdržljivost, prilagodljivost in kakovostna izdelava zagotavljajo, da bo služila svojemu namenu več let, hkrati pa nudila neomejene ure zabave in športnega duha.


Ključne Lastnosti

  • Dimenzije Table: 136 cm x 80 cm, ki zagotavljajo optimalno igralno površino za igro.
  • Material: Izdelana iz trpežnega materiala PC (polikarbonata), ki zagotavlja izjemno odpornost na udarce in padce.
  • Prilagodljiva Konstrukcija: Možnost enostavnega prilagajanja oddaljenosti table od stene za maksimalno fleksibilnost.
  • Visoka Kakovost Izdelave: Legoni košarkaška tabla se ponaša z vrhunsko kakovostjo, ki je primerna tako za rekreativno kot zahtevnejšo uporabo.
  • Idealna za Zunanjo in Notranjo Uporabo: Primerna za montažo na različne površine, tako zunanje kot notranje.

Tehnični podatki

  • Dimenzije table: 136 cm x 80 cm
  • Premer obroča: 45 cm
  • Mrežica priložena!

 

Dodatne informacije

Teža 30 kg