Posted on

ProForm Vue: Vzdrževanje telesne kondicije na najvišji ravni doslej

Proform Vue

Vzdrževanje telesne kondicije je izjemnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Redna telesna vadba ima namreč številne blagodejne učinke. Vpliva na naše fizično in psihično zdravje, izboljša kakovost našega življenja, njeni učinki pa so dolgoročni in delujejo tudi preventivno. 

Osrednja vloga redne telesne vadbe je krepitev srčno-žilnega sistema in splošno ohranjanje telesnega zdravja. Pomaga vzdrževati zdravo telesno težo, spodbuja metabolizem in ima ključno vlogo pri izgorevanju odvečnih kalorij. Poleg estetskih učinkov (boljši izgled), zmanjšuje tveganje za razvoj bolezni, kot so diabetes tipa 2, visok krvni tlak in nekatere oblike raka. Vadba pomembno vpliva na naše duševno zdravje, saj močno vpliva na razpoloženje in način obvladovanja stresa. Redna telesna vadba nam s spodbujanjem krvnega obtoka prinaša povečano raven energije in boljšo vzdržljivost. Pomembno vpliva na kakovost spanca – ljudje, ki redno vadijo imajo namreč boljši in bolj kakovosten spanec. Viden napredek v telesni pripravljenosti pomembno pripomore k dvigu samozavesti, kar se odraža v boljši kakovosti posameznikovega življenja – od osebnih odnosov do napredka v karieri. Poudariti velja tudi izjemen preventivni učinek vadbe pri zmanjševanju tveganja za pojav kroničnih bolezni. Redna telesna vadba namreč pomembno vpliva na obvladovanje telesne teže in izboljšanje delovanja metabolizma. 

Zdaj vemo, da ima redna telesna vadba izjemen vpliv  na naše življenje. Ko smo to dejstvo ozavestili, smo že naredili prvi korak, zdaj pa je čas za naslednjega, da izberemo vadbo, ki bo za nas najprimernejša in nam bo kot takšna nudila maksimalen učinek. 

Proform Vue
Proform Vue je vrhunska fitnes naprava, ki združuje najsodobnejšo tehnologijo z udobjem domačega treninga, omogoča vam, da z eno napravo dosežete celovit trening celotnega telesa.

Kako izbrati primerno vadbo zase?

Ključno pri izbiri načina vadbe je, da najdemo primerno okolje, v katerem bomo z veseljem telovadili. Pomembno je, da izberemo pravega osebnega trenerja, ki nas bo naučil spoštovati naše telo in nam pomagal zastaviti jasne cilje in stremeti k njim skozi vse leto. Ponudba osebnih trenerjev v Sloveniji je zelo široka in skoraj v vsakem večjem mestu je mogoče najti primeren vadbeni center, ki ponuja vadbo, ukrojeno po meri posameznika, številni osebni trenerji pa vas lahko obiščejo tudi na domu. Cena ure z osebnim trenerjem se giblje med 25 in 40 EUR, navadno pa je potrebno ob resnejšem programu telesne vadbe, ki že kaže dobre rezultate, računati na okoli 200 do 500 EUR stroškov mesečno. Resda gre za precej visoke številke, a cilj opravičuje sredstva. 

Vadba na nivoju, ki ga še niste poznali

Obstaja pa tudi boljša rešitev, ki vam pomaga prihraniti visoke stroške vadbe, hkrati pa vam zagotavlja izvajanje kakovostne telesne vadbe, prilagojene po vaši meri, v udobju vašega doma! To je pametno vadbeno ogledalo ProForm Vue, je napreden računalnik, ovit v ogledalo, ki ga uporabnik uporablja za vzdrževanje telesne kondicije. Ta inovativna naprava vam omogoča, da vadbo popeljete na povsem nov nivo.

Pametno vadbeno ogledalo

Osrednji del pametnega vadbenega ogledala Pro-Form Vue je 22-palični (56 cm) HD zaslon na dotik, ki je integriran v ogledalo. Slednje vam bo omogočilo, da med vadbo spremljate svoje gibe in zagotovilo, da pri tem ohranjate pravilno držo ter tako zmanjšujete tveganje za poškodbe. 

Pro-Form Vue nudi dostop do iFIT platforme, ki uporabniku ponuja široko paleto vadb, ki jih vodijo profesionalni trenerji. 30-dnevno brezplačno preizkusno obdobje vam pomaga raziskati različne vadbe, kot so HIIT treningi, pilates, joga in raztezne vadbe. 

Proform Vue
Z vgrajenim HD zaslonom lahko sledite osebnim trenerjem v živo ali na zahtevo, kar vam omogoča, da se potopite v motivacijsko okolje brez da bi zapustili svoj dom.

Popolna prilagoditev vašemu urniku

Pametno vadbeno ogledalo se bo popolnoma prilagodilo vašemu vsakdanjemu tempu, saj vključuje tako vadbe v živo kot tudi na zahtevo. Naprava je opremljena z 20.5″ x 58.5″ (52 cm x 148.5 cm) pivotirajočo odsevno površino, ki se lahko prilagodi za optimalen ogled iz različnih kotov, kar vam izvrstno koristi pri izvajanju vaj, ki zahtevajo opazovanje in prilagajanje telesne drže.

Inovativno zasnovane uteži

Poleg osrednjega dela, naprava vključuje 4,5 kilogramsko palico, dve 2,3 kilogramski ročki in štiri 1,1 kilogramske uteži. Uteži so premišljeno zasnovane za različne intenzivnosti in vrste vadbe, omogočajo prilagoditev vadbe vašim ciljem in telesni pripravljenosti, po uporabi pa ne zavzemajo vašega prostora, saj jih lahko praktično shranite kar v ogledalu.

Zvok za boljši učinek

Pametno vadbeno ogledalo Pro-Form Vue je opremljeno z dvojnimi 3” (7,6 cm) zvočniki, ki omogočajo kvaliteten zvok med vadbo. Naprava je združljiva z bluetoothom, tako da lahko med vadbo prisluhnete svojim najljubšim komadom ali pa enostavno sledite navodilom trenerjev s pomočjo brezžičnih slušalk. S svojimi kompaktnimi dimenzijami 24.25” (61,6 cm) širine x 14” (35,6 cm) globine x 72.65” (184,6 cm) višine boste Pro-Form Vue umestili v vsak prostor v vašem domu.

Zagotovljena trajnost

Pametno ogledalo Pro-Form Vue s svojo funkcionalnostjo presega običajne fitnes naprave. Je inovativna rešitev za vsakogar, ki si želi vrhunske vadbe v udobju doma, s svojo eleganco pa odlično dopolnjuje estetiko sodobno opremljenega doma. Z vključeno dvoletno garancijo na ogrodje ter enoletno garancijo na dele in delovanje zagotavlja zanesljivost in trajnost, ki sta nujni za vzdrževanje odlične telesne kondicije. 

Proform Vue
Proform Vue ne samo, da zasede malo prostora, ampak je tudi elegantno oblikovan, kar pomeni, da se bo lepo vključil v vsak dom.

Pogosta vprašanja

Kaj je pametno vadbeno ogledalo?

Pametno vadbeno ogledalo ProForm Vue, je napreden računalnik, ovit v ogledalo, ki ga uporabnik uporablja za vzdrževanje telesne kondicije. Ta inovativna naprava vam omogoča, da vadbo popeljete na povsem nov nivo.

Ali bo pametno vadbeno ogledalo lahko nadomestilo osebnega trenerja? 

ProForm Vue nudi dostop do iFIT platforme, ki uporabniku ponuja široko paleto vadb, ki jih vodijo profesionalni trenerji. 1-letno brezplačno preizkusno obdobje vam pomaga raziskati različne vadbe. V ogledalo je integriran 22-palični (56 cm) HD zaslon na dotik, kar vam omogoča, da med vadbo spremljate svoje gibe in pri tem ohranjate pravilno držo ter tako zmanjšujete tveganje za poškodbe. Urnik in vrsto vadbe boste lahko prilagajali vašim željam in potrebam, pri tem pa boste ves čas ostajali v udobju vašega doma.

Kateri so dodatni elementi, ki so vključeni v napravo?

Poleg osrednjega dela naprava vključuje 4,5 kilogramsko palico, dve 2,3 kilogramski ročki in štiri 1,1 kilogramske uteži. Uteži so premišljeno zasnovane za različne intenzivnosti in vrste vadbe, omogočajo prilagoditev vadbe vašim ciljem in telesni pripravljenosti, po uporabi pa ne zavzemajo vašega prostora, saj jih lahko praktično shranite kar v ogledalu.

Zakaj je zvok pri pametnem vadbenem ogledalu tako pomemben? 

Pametno vadbeno ogledalo ProForm Vue je opremljeno z dvojnimi 3” (7,6 cm) zvočniki, ki omogočajo kvaliteten zvok med vadbo. Naprava je združljiva z bluetoothom, tako da lahko med vadbo prisluhnete glasbi ali pa enostavno sledite navodilom trenerjev s pomočjo brezžičnih slušalk. 

Lahko pričakujem dolgotrajno delovanje izdelka?

Trajnost in dolgoročnost sta pri izvajanju telesne vadbe ključnega pomena. Tudi zato pametno vadbeno ogledalo Pro-Form Vue vključuje dvoletno garancijo na ogrodje ter enoletno garancijo na dele in delovanje naprave.