Odprtje centra Global Sports Clinic je pomemben korak za napredovanje slovenskega športa,” – misel, ki je ob otvoritvi Globalne športne klinike v Austria Trend Hotelu, povzela vizijo Dr. Mitje Bračiča, ustanovitelja GSC. 

IMG_2923

Dr. Mitja Bračič

Dr. Mitja Bračič je dobro poznani ekspert za športno diagnostiko, načrtovanje in vodenje sodobnih nadzorovanih načinov treniranja ter specialne priprave po poškodbah. Že več kot deset let se z inovativnim pristopom trudi dvigovati kvaliteto na področju vrhunskega športa, kar je skupaj z ekipo strokovnjakov združil v Global Sports Clinic, najmodernejši športno-medicinski center v Sloveniji. V prostorih Global Sports Clinic je možno kupiti tudi SKLZ opremo.

Global Sports Clinic združuje vrhunske storitve s področja športne diagostike, individualnega treninga, specialne priprave po poškodbah in operacijah, bioterapije, zdrave prehrane in fizioterapije. V prostorih GSC bodo med drugim delovali priznani bioterapevt dr. Marko Peršič, fizioterapevt Marko Macuh in prehranska strokovnjakinja Alja Dimic. Skupaj bodo nudili športno-medicinsko podporo vsem ljudem, ne le športnikom. GSC se nahaja v vrhunsko urejenem športnem centru Gym24, ki je odprt 365 dni v letu, 24 ur na dan! Tako se je v enem izmed najlepše urejenih hotelov v Sloveniji, Austria Trend Hotelu, odprl center, ki ponuja popolno kombinacijo za razvijanje vrhunskega športa v Sloveniji.

IMG_2897

Fizioterapevt Marko Macuh

Na slavnostni otvoritvi Global Sports Clinic so se zbrali številni športniki in podporniki slovenskega športa, ki so si v skupinah ogledali način delovanja centra. Dr. Mitja Bračič je skupaj s svojo ekipo predstavil vse segmente in področja, ki bodo v bodoče na voljo v najsodobnejšem športno-medicinskem centru v Sloveniji.

IMG_2954

SKLZ ambasadorja Luka Janežič in Anita Horvat

 

Špela Terglav