Posted on

Trenirajte telo in um z iFIT-om iz NordicTracka

NordicTrack na sportnaoprema.si –> https://sportnaoprema.si/product-category/nordictrack/

Ste si kdaj dovolili svobodo, da postanete to, kar želite? Če ste, kako bi to izgledalo? V svetu, ki je poln pričakovanj, prilagoditev in izzivov, se zdi doseči to, kar resnično želite, včasih težko. Kljub temu pa lahko prava orodja in zdrav um pripomoreta k temu, da dosežete vse, kar si želite.

iFIT resnično poskrbi za Vas.

Koristi za zdravje telesa in uma

Povezava med telesom in umom je tesna. Ko svet postaja vedno bolj seznanjen z zdravstvenimi koristmi telesne vadbe, se raziskave vse bolj osredotočajo na to, kako lahko trening telesa vpliva na naš um.

Raziskave so pokazale, da lahko vadba izboljša duševno zdravje osebe, zmanjšuje depresijo in tesnobo ter izboljšuje kognitivne funkcije in samopodobo. Nadaljnje raziskave še potekajo, da bi lahko v celoti razumeli odnos med telesom in umom. Vendar pa se že zdaj zdravniki priporočajo vadbo kot pomoč pri zdravljenju določenih duševnih stanj, kot je na primer shizofrenija.

Čeprav še vedno pridobivamo nove informacije o tej temi, se že kaže, da vadba lahko nedvomno pomaga pri obvladovanju duševnih težav.

Trenirajte telo in um kot profesionalci na iFIT

iFIT iz NordicTracka prepoznava pomembnost povezave med telesom in umom ter si prizadeva pomagati ljudem, da dosežejo svoje najboljše, vrhunce ali cilje s stalnim trudom, predanostjo in odločnostjo.

Da bi vam pri tem pomagali, NordicTrack in iFIT članom omogočata ekskluziven dostop do enkratne priložnosti, da vadite na istih napravah in izvajate iste treninge kot vrhunski športniki, ter izkusite, kaj pomeni trenirati telo in um kot profesionalci.

Spoznajte vrhunske športnike z iFIT-om

Michael Phelps

PLAVANJE

23-kratni olimpijski prvak

39-kratni svetovni rekorder (Izbirno)

Trener iFIT-a

Alex Morgan

Nogomet

Olimpijska prvakinja

Prvakinja svetovnega pokala v ženski kategoriji

Trener iFIT-a

Hunter Woodhall

Paraolimpijec, Atletika

Paraolimpijski srebrni in bronasti medalist

Srebrni medalist svetovnega prvenstva

Tara Davis

Skok v daljino

NCAA prvakinja na prostem

Rekorderka NCAA v ženskem skoku v daljino

Jordyn Barratt

Skateboard

Srebrna medalistka X Games®

Prva ženska mlada profesionalna skateboarderka na VANS U.S. Open

Kanoa Igarashi

Surfer

Prvak/Prvakinja Severne Amerike med mladimi profesionalci

Zmagovalec/Zmagovalka tekmovanja Quiksilver King of the Groms

Caeleb Dressel

Surfer

Dvakratni olimpijski prvak

Svetovni rekorder v disciplini 100 metrov delfin

Melissa Stockwell

Paraolimpijka, Triatlon

Trikratna svetovna prvakinja v paratriatlonu ITU

Bronasta medalja na paraolimpijskih igrah

Ashleigh Johnson

Vaterpolo

Olimpijska prvakinja

Svetovna prvakinja

Sakura Kokumai

Karate

Zmagovalka na Panameriških igrah

Sedemkratna državna prvakinja

Pomembnost telesa in uma

Tudi če gledamo profesionalne športnike, ki so osvojili največje nagrade, največje tekme ali najpomembnejše dirke ter dobili naziv najboljšega na svetu v svojem športu, je velik del njihovega treninga povezan tudi z mentalno močjo. Med tekmovanjem opazujemo samo njihove fizične napore, vendar je za dosego finalne faze potreben izredno močan um. Pogosto pozabimo, da ti športniki leta pred tekmovanjem vsak dan trenirajo, kar zahteva veliko pretečenega potu, solz in celovitega napora, da se kljub najtežjim dnevom premikajo naprej.

Čeprav morda vsi nimamo cilja postati najboljši na svetu v športu, si moramo še vedno zavestno prizadevati, da se spopademo z vsakodnevnimi nalogami in si vzamemo čas za stvari, ki nam bodo pomagale izboljšati sebe in biti boljši, ne le zase, ampak tudi za svoje ljubljene. Ni boljšega načina, da se naučimo delati na sebi in se boriti z vsem svojim telesom in umom, kot učiti se od najboljših ter na najboljši način.

Trenirajte kot vrhunski športnik na opremi NordicTrack

iFIT vadbe primerne za vrhunske športnike in vas.

Bodite del dogajanja in spoznajte, kaj je potrebno, da trenirate kot profesionalci. Oglejte si vadbe “Train Like A Pro” z Alex Morgan na iFIT-u. Alex vas bo popeljala skozi različne serije vadbe, ki se osredotočajo na moč in kardio vadbo.

V tej 6-delni seriji vadbe vas bo Alex vodila skozi različne vadbe za moč, namenjene povečanju moči spodnjega dela telesa in jedra, vzdržljivosti mišic celega telesa, moči, ravnotežja in še več. Te vadbe so zasnovane tako, da posnemajo program na ravni profesionalcev, hkrati pa so dovolj prilagodljive, da jih lahko izvedete v svojem tempu in udobju.

Alex vas bo kot trener vodila skozi 6-delno serijo kardio vadbe, ki vključuje treninge od lestvic do igre s hitrostjo, progresivnega teka, vzdržljivostnega teka in še več. Tudi te vadbe posnemajo program na ravni profesionalcev, vendar so dovolj prilagodljive, da lahko prilagajate nastavitve in jih izvedete v svojem tempu in na vaši ravni.

Ne pozabite obiskati NordicTrack Bloga, kjer boste našli novega trenerja iFIT-a, Michaela Phelpsa, in njegovo novo serijo vadbe Train Like A Pro: Zlata serija. Prihaja kmalu!

Zaključek

Imeti pogum, da premagate telesne in mentalne ovire, ki se vam postavljajo na pot, bo naredilo, da bodo vaši cilji, ko jih dosežete, še bolj zadovoljivi. Vsak dan je nova priložnost za izboljšanje telesa in uma hkrati. Zato dajte svoj maksimum z najboljšim… to je iFIT!

NordicTrack na sportnaoprema.si –> https://sportnaoprema.si/product-category/nordictrack/

#ThisisNordicTrack #TrainBodyandMind #NordicTrack #iFIT