Posted on

Revolucionarna tehnologija Incrediwear

Incrediwear je podjetje, za katerega lahko trdimo, da je pustilo pečat na področju rehabilitacije in regenracije ter obvladovanja športnih poškodb. Ustanovljeno leta 2009, je to podjetje s sedežem v Kaliforniji hitro postalo eno vodilnih na svojem področju. Njihova prednost je inovativna raba naravnih elementov in najsodobnejše tehnologije.

V osrčju uspeha vsega, kar Incrediwear ponuja, je njihova patentirana mešanica naravnih elementov, ki vključuje bambusovo oglje, germanij in turmalin. Ti elementi so vključeni v tkanine, ki se uporabljajo za izdelavo izdelkov, kot so nogavice, kompresijski rokavi, opornice in oblačila. Rezultat je širok nabor izdelkov, ki povečujejo pretok krvi, pospešujejo naravni proces zdravljenja, zmanjšujejo vnetja in otekanja ter pospešujejo rehabilitacijo.

Uporaba naravnih elementov sicer ni nova v svetu športne medicine. Stoletja so se športniki obračali k naravnim zdravilom za izboljšanje svoje uspešnosti in okrevanja po poškodbah. Tisto, kar Incrediwear loči od drugih, pa je njihova uporaba napredne tehnologije v proizvodnji. Izdelki, ki jih ponujajo, glede na mnenja tako rekreativcev kot profesionalnih športnikov, niso le učinkoviti, ampak tudi udobni in enostavni za uporabo.

Izdelki Incrediwear so zasnovani za nošenje med in po športni aktivnosti, ne glede na to, ali ste elitni športnik ali preprosto nekdo, ki si želi pomoči pri rehabilitaciji ali regeneraciji. So za vse, ki si želijo izboljšati svoje splošno zdravje. Vsekakor pa so njihovi kompresijski rokavi in opornice še posebej priljubljeni med športniki, še posebej profesionalnimi, saj zagotavljajo podporo in kompresijo. Spodbujajo cirkulacijo in s tem zmanjšujejo utrujenost.

Izdelki Incrediwear so priljubljeni tudi pri vrhunskih športnikih.

Omembe vredna je tudi njihova Linija oblačil. Ta vključuje visok nabor resnično visokokakovostnih izdelkov, namenjenih pomoči športnikom pri doseganju najboljših rezultatov. Na primer, njihove športne pajkice so izdelane iz zračne tkanine, ki odvaja vlago in se hitro suši, kar jih naredi popolne za visoko intenzivne treninge. Poleg tega imajo v ponudbi tudi hlače in kratke hlače namenjene nošenju po vadbi. Te pomagajo športnikom hitreje okrevati, hkrati pa zmanjšujejo bolečine v mišicah.

Še en pomemben dejavnik uspeha podjetja Incrediwear je njihova zavezanost k trajnostnemu razvoju. Materiali uporabljeni v proizvodnem procesu so okolju prijazni, njihovi izdelki pa so zasnovani tako, da so trajni in dolgo obstojni. Incrediwear omogoča športnikom in športnim ekipam tudi izdelavo opreme po meri, kar zmanjšuje odpadke in zagotavlja, da je vsak izdelek natanko prilagojen vsem specifičnim potrebam športnika.

Izdelki podjetja Incrediwear so preizkušeni in dokazano učinkoviti pri športnikih vseh ravni, vključno s profesionalnimi športniki, olimpijci in navdušenci nad fitnesom. Hkrati pokrivajo skoraj vsa področja v športu. Uporabljajo se namreč v različnih športih, kot so košarka, nogomet, nogomet, baseball atletika in še marsikje. Ne glede na to, ali ste vrhunski športnik ali preprosto nekdo, ki si želi lažjega obvladovanja bolečin in izboljšati svoje zdravje, lahko ima Incrediwear za vas izdelek, ki vam bo pomagal doseči cilje.

Incrediwearjeva ponudba

V Incrediwearjevi ponudbi je resnično širok nabor izdelkov. Vsi so seveda zasnovani za pomoč ljudem pri rehabilitaciji po poškodbah, obvladovanju bolečin ter splošnemu izboljšanju športnih rezultatov. Izdelani so iz patentirane mešanice naravnih elementov.

Eden izmed ključnih izdelkov v njihovi ponudbi so kompresijski “rokavi” oziroma kompresijska oblačila. Incrediwear jih imenuje “compressions sleeves”, vendar naj vas izraz “sleeves” ali rokavi v slovenskem jeziku ne zmoti. V ponudbi jih je veliko in vsi so zasnovani tako, da zagotavljajo ciljno kompresijo specifičnim delom telesa, od ramen do gležnjev, s čimer izboljšajo prekrvavitev, zmanjšajo otekline in podpirajo mišice in sklepe med fizično aktivnostjo. Na voljo so v različnih velikostih, vsak pa je zasnovan tako, da ustreza posebnim potrebam različnih vrst športnikov.

Incrediwear je uradni sponzor profesionalne kolesarske ekipe EF Pro Cycling.

Eden izmed najbolj priljubljenih kompresijskih rokavov iz ponudbe Incrediwear je njihov “Knee Sleeve”. Ta kolenska nogavica je zasnovana tako, da zagotavlja podporo in stabilnost kolenskemu sklepu, hkrati pa zmanjšuje vnetje in spodbuja zdravljenje. Kolenske nogavice so na voljo v različnih velikostih in so narejene, da tesno objamejo koleno, kar omogoča ciljno kompresijo sklepa.

Incrediwear Elbow Sleeve.

Druga priljubljena vrsta kompresijskih rokavov iz ponudbe Incrediwear so kompresijski rokavi za meča ali “Calf Sleeves”. Ti so zasnovani tako, da zagotavljajo ciljno kompresijo mišicam meč, s čimer izboljšajo prekrvavitev in zmanjšajo utrujenost mišic. “Calf Sleeves” so prav tako zasnovani tako, da zmanjšujejo tveganje nastanka poškodb, saj zagotavljajo dodatno podporo mišicam in tetivam v spodnjem delu noge.

Incrediwear Calf Sleeve.

Incrediwearjeva opornica za ramo ali “Shoulder brace” je še en njihvo izdelek, primeren za vse, ki trpijo zaradi bolečin ali zmanjšane gibljivosti ramenskega sklepa. Pripomoček lajša bolečine in pospešuje okrevanje po akutnih ali kroničnih poškodbah rame in se uporablja med aktivnostjo ali po njej. Poskrbi za lajšanje bolečin in hitrejše okrevanje brez oviranja pri gibanju.

Incrediwear Ankle Sleeve.

Tudi Incrediwear Ankle Sleeve je izdelek, ki pomaga pri lajšanju bolečin in vnetjih v gležnju. Pripomore k hitrejšemu celjenju in boljši gibljivosti. Incrediwear Ankle Sleeve je primeren za ljudi, ki trpijo zaradi zvinov, poškodb vezi, tendinitisa, artritisa ali utrujenih mišic. Je udoben za nošenje in ima dokazane učinke na izboljšanje kakovosti življenja.

Incrediwear Shoulder Brace.

Poleg kompresijskih nogavic za kolena in meča, Incrediwear ponuja tudi paleto drugih kompresijskih rokavov, zasnovanih tako, da ciljajo na različne dele telesa. Te vključujejo kompresijske rokave za komolce, zapestja in gležnje, prav vse pa nudijo kompresijo in podporo specifičnemu sklepu ali mišični skupini.

Incrediwear Elbow Sleeve je uporaben pri večini športov.

Incrediwear ponuja tudi linijo oblačil. Izdelana so iz zračnih tkanin, ki odvajajo vlago in se hitro sušijo. Njihova ponudba obsega športne pajkice, hlače za okrevanje po treningu in kratke hlače. Zasnovana so za nošenje med in po vadbi, športnikom pa pomagajo doseči najboljše rezultate. Poleg tega ponujajo tudi dodatke, kot so trakovi za lase, kape in rokavice.

Incrediwear nogavice so oblikovane tako, da se prilegajo obliki stopala in gležnja. Poleg tega so izdelane iz materialov, ki odvajajo vlago, kar pomaga ohranjati noge suhe in udobne ter zmanjšuje tveganje za žulje in druge težave. V ponudbi je več vrst nogavic, med drugim tudi performance nogavice za športnike in aktivne posameznike, cirkulacijske nogavice za tiste, ki veliko stojijo ali sedijo in imajo težave z bolečinami v stopalih in gležnjih.

Incrediwear nogavice so primerne za vse.

Na splošno so nogavice Incrediwear odlična izbira za posameznike, ki iščejo udobne, podporne in učinkovite nogavice za lajšanje bolečin v stopalih in gležnjih, težave s cirkulacijo ter druge težave, povezane z nogami. Nogavice so tudi trpežne in izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so namenjeni dolgotrajni uporabi in pranju.

Kako deluje Incrediwear

Odgovor na vprašanje, kako točno Incrediwear pomaga pri pospeševanju rehabilitacije, blaženju bolečin v mišicah in dvigovanju športnih zmogljivosti, se skriva v patentirani mešanici naravnih elementov, iz katerih so narejene tkanine, uporabljene za izdelavo vseh izdelkov. Ti elementi vključujejo bambusovo oglje, germanij in turmalin.

Izdelki Incrediwear uporabnikom nudijo več koristi.

Bambusovo oglje je oblika aktivnega oglja, ki je izdelano iz bambusa. V tradicionalni medicini se uporablja že stoletja zaradi svoje sposobnosti izboljšanja krvnega obtoka in pozitivnega vpliva na vnetne procese. Bambusovo oglje deluje tako, da oddaja infrardeče sevanje, ki je vrsta elektromagnetnega sevanja z valovnimi dolžinami, daljšimi od vidne svetlobe. Običajno ga imenujemo “toplotno sevanje”, saj lahko pri absorpciji s strani kože proizvede učinek segrevanja. Dokazano je, da imajo žarki elektromagnetnega sevanja različne zdravstvene koristi, vključno s spodbujanjem krvnega obtoka, zmanjševanjem vnetja in izboljševanjem imunske funkcije.

Kot bambusovo oglje, je tudi element germanij v raziskavah pokazal več zdravstvenih koristi zaradi svojih protivnetnih in antioksidativnih lastnosti. Je element, katerega sledi je moč najti v tleh in rastlinah, pogosto pa se nahaja tudi v živilih in prehranskih dopolnilih.

Ena od glavnih zdravstvenih koristi germanija je njegova sposobnost povečanja delovanja imunskega sistema. Raziskave so pokazale, da lahko germanij poveča proizvodnjo naravnih celic ubijalk, vrsto belih krvnih celic, ki telesu pomagajo v boju proti okužbam in boleznim.

Germanij je pokazal tudi protivnetne lastnosti. Vnetje je naraven odziv telesa na poškodbo ali okužbo, vendar lahko kronično vnetje prispeva k razvoju številnih zdravstvenih težav, vključno s srčnimi boleznimi, rakom in avtoimunskimi motnjami. Germanij lahko pomaga zmanjšati vnetje z zaviranjem proizvodnje določenih pro-vnetnih spojin v telesu.

Še ena potencialna korist germanija je njegova sposobnost izboljšanja cirkulacije. Pomaga namreč razširiti krvne žile, kar lahko izboljša pretok krvi in dostavo kisika do tkiv in organov v telesu.

Incrediwear je za vse, ki morajo nastopati v najboljši formi in hitro okrevati po intenzivni fizični aktivnosti.

Poleg tega ima lahko germanij tudi antioksidativne lastnosti, kar pomeni, da lahko pomaga zaščititi telo pred poškodbami zaradi prostih radikalov. Prosti radikali so nestabilne molekule, ki lahko poškodujejo celice in prispevajo k razvoju številnih kroničnih bolezni.

Čeprav je potrebno več raziskav, da bi v celoti razumeli potencialne zdravstvene koristi germanija, trenutni dokazi kažejo, da ima lahko vlogo pri podpori imunske funkcije, zmanjševanju vnetja, izboljšanju cirkulacije in zaščiti pred oksidativno škodo.

Tretja ključna sestavina izdelkov Incrediwearjevih produktov je turmalin, kristal, ki ga najdemo v kamninah in tleh. V tradicionalni medicini se uporablja zaradi svoje sposobnosti izboljšanja krvnega obtoka in zmanjšanja vnetja. Turmalin deluje tako, da oddaja negativne ione, ki pomagajo nevtralizirati proste radikale in izboljšati pretok krvi.

Ko so ti naravni elementi vključeni v tkanine, ki se uporabljajo za izdelavo izdelkov Incrediwear, delujejo skupaj in spodbujajo pretok krvi, zmanjšujejo vnetje ter pospešujejo čas okrevanja. To lahko še posebej koristi športnikom, ki se soočajo z bolečinami v mišicah, bolečinami v sklepih in drugimi vrstami poškodb. Seveda pa bodo znali to dobro izkoristiti tudi vsi tisti, ki morajo nastopati v najboljši formi in hitro okrevati po intenzivni fizični aktivnosti.

Izdelki Incrediwear so zasnovani za nošenje med in po telesni aktivnosti, zagotavljajo podporo in kompresijo ter spodbujajo cirkulacijo ter zmanjšujejo utrujenost. Kolenčniki, na primer, so zasnovani za ciljno kompresijo kolenskega sklepa, zmanjšanje vnetij in bolečine ter spodbujanje pretoka krvi v to območje.

Raziskava o nošenju kompresijskih oblačil v fazi regeneracije po vadbi, objavljena v British Journal of Sports Medicine je pokazala, da lahko nošenje kompresijskih nogavic po vadbi pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in izboljšati okrevanje mišic. Da je temu tako tudi med vadbo, je potrdila raziskava objavljena v Journal of Science and Medicine in Sport.

Rezultati raziskave o uporabi Incrediwear Knee Sleeve so jasni.

Raziskava “Osteoarthritis of the knee pain relief” je pokazala izjemen napredek pri lajšanju bolečin in funkcionalnosti kolena pri vseh stopnjah osteoartritisa. Z redno uporabo Incrediwear kompresijskega kolenčnika so udeleženci raziskave občutili znatno manj bolečin. Vključevala je 46 pacientov bolnišnice v Veliki Britaniji, ki so zaradi bolečin trpeli vsaj šest mesecev in so se odločili za nakirurški poseg. Kolenčnik so nosili šest mesecev, v tem času pa nihče ni prejel fizioterapije ali terapije. InItervalno zbrani rezultati so pokazali izjemen napredek pri lajšanju bolečin in izboljšanje funkcionalnosti kolena pri vseh stopnjah osteoartritisa.

Vsi ti podatki so torej jasni. Izdelki Incrediwear z naravnimi elementi učinkovito obvladujejo bolečine in zmanjšujejo vnetja.

Kaj pravijo uporabniki

Uporabniki Incrediwear izdelkov imajo z njimi različne izkušnje, skoraj vsi pa poročajo o pozitivnih rezultatih glede lajšanja bolečin, izboljšanja športnih zmogljivosti in hitrejšega časa rehabilitacije. Povzamemo lahko nekaj najpogostejših komentarjev in povratnih informacij uporabnikov. 

Mnogi uporabniki so poročali o nezanemarljivem izboljšanju glede občutenja bolečin pri uporabi izdelkov Incrediwear, še posebej pri težavah, kot so artritis, bolečine v sklepih in mišična utrujenost. Izboljšanje so občutili že kratek čas po pričetku uporabe. Uporabnik z bolečinami v kolenih je dejal, da mu je nošenje kolenskega rokava “skoraj takoj olajšalo bolečine in mi omogočilo, da sem lahko nadaljeval s svojimi dnevnimi dejavnostmi brez bolečin.” Drugi uporabnik s fibromialgijo je povedal, da mu nošenje rokavice za roko “pomembno zmanjšuje bolečine in utrujenost v mojih rokah”.

Veliko športnikov, ki so preizkusili izdelke Incrediwear, je poročalo o izboljšanju športnih zmogljivosti, še posebej glede vzdržljivosti in časa regeneracije. Uporabnik, ki teče maratone, je povedal, da mu nošenje rokavic za meča “pomaga, da so moje noge bolj sveže in manj utrujene med in po dolgih tekih.” Igralec tenisa, nam je zaupal, da mu nošenje rokavice za zapestje “izboljšuje moč prijemov in zmanjšuje napetost na mojem zapestju.”

Incrediwear uporabljata tudi superzvezdnik ameriške profesionalne košarkarkse lige NBA Lebron James in podajalec moštva ameriškega nogometa NFL San Francisco 49ers Brock Purdy.

Številni uporabniki poročajo o hitrejšem okrevanju pri uporabi izdelkov Incrediwear po treningu ali poškodbi. Uporabniki poročajo o manjši mišični utrujenosti, hitrejšem celjenju in splošnem izboljšanju gibljivosti in prožnosti. Uporabnik, je po operaciji kolena dejal, da je nošenje kolenčnika Incrediwear “pomembno zmanjšalo moj čas okrevanja in mi pomagalo hitreje pridobiti gibljivost, kot sem pričakoval”. Drug uporabnik, ki se pogosto sooča z bolečinami v kolenih, pa je dejal, da je nošenje rokavčka za ramo “pomagalo pospešiti proces celjenja in mi omogočilo hitrejši povratek k mojim običajnim dejavnostim”.

Uporabniki pogosto pohvalijo izdelke Incrediwear tudi zaradi njihove udobnosti in prileganja. V ospredju so pripombe, kako mehki in zračni so materiali ter kako dobro izdelki ostanejo na mestu med fizično aktivnostjo. Uporabnik z nevropatijo je dejal, da so nogavice “najudobnejše nogavice, kar sem jih kdaj nosil”, uporabnik s sindromom karpalnega kanala pa je povedal, da se zapestni trak “popolno prilegal in se ni premikal med mojim treningom”.

Priznati je potrebno, da so uporabniki opazili, da so izdelki Incrediwear dražji od drugih športnih in kompresijskih izdelkov na trgu. Vendar je veliko prav teh uporabnikov dejalo, da so koristi, ki jih prejmejo z njihovo uporabo vredne naložbe. Zapis uporabnika s kronično bolečino povzame, da so izdelki Incrediwear “nekoliko dragi, vendar je olajšanje, ki ga zagotavljajo, neprecenljivo”.

Na splošno so imeli uporabniki z izdelki Incrediwear izjemno pozitivne izkušnje. Pohvalili so jih zaradi njihove učinkovitosti pri obvladovanju bolečin, izboljševanju športnih zmogljivosti in pospeševanju časa okrevanja.

Odločitev je jasna

Patentirana tehnologija podjetja Incrediwear, ki uporablja germanij in bambusove ogljikove vlaknine, njihove izdelke močno razlikuje od drugih kompresijskih oblačil in opreme na trgu. Z izboljšanjem krvnega pretoka in preskrbe tkiv telesa s kisikom, lahko izdelki Incrediwear pomagajo zmanjšati bolečine in vnetja, izboljšajo športne zmogljivosti ter pospešijo čase okrevanja.

Čeprav so izdelki morda dražji kot nekateri drugi športni pripomočki, mnogi uporabniki, med katerimi so tudi svetovno znani profesionalni športniki, menijo, da so vredni naložbe. Koristi, ki jih izdelki Incrediwear zagotavljajo jo nedvomno odtehtajo. Mi menimo, da ni razloga, da jih ne bi preizkusili in videli, ali delujejo za vas.

Če ste športnik in želite izboljšati svoje zmogljivosti ter čas okrevanja, bodisi po težkem treningu ali po poškopdbi, ali če trpite za boleznimi, kot so artritis, bolečine v sklepih ali mišicah, enostavno poskusite izdelke Incrediwear. Vaše telo vam bo hvaležno.

VSE NAŠE INCREDIWEAR IZDELKE LAHKO NAJDETE NA: https://sportnaoprema.si/product-category/sportna-rehabilitacija/incrediwear-sportna-rehabilitacija/